Horror: a szívbajt hozta gazdájára a kiskutya

A rémült férfi azt hitte,valaki megölte kedvencét, ám szerencsére a kölyökkorginak kutya baja sem volt, azon túl, hogy alaposan összemaszatolta bundáját.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.09.
CSALÓ KUTYA

Az eb egy ideje nem mutatkozott, így gazdája a keresésére indult, és attól, amit tapasztalt, megfagyott ereiben a vér. A kiskutya a hátán feküdt, a látvány pedig pont úgy festett, mint egy, a Keresztapából költségvetési okokból kimaradt jelenet – írja a Mirror.

https://www.facebook.com/candythecorgiofficiall/photos/a.105223034434371/115547600068581

 

Azonban a a valóság nagyon messze állt az elsőre horrorisztikusnak tűnő helyzettől. A tulajdonos közelebb lépve azt tapasztalta, hogy a falánk kiskorgi csupán ellopta gazdája sárkánygyümölcseit, amit az utolsó darabig felfalt, és közben a gyümölcs vérszínű levével alaposan összekente bundáját és természetesen a padlót is. A nagy lakmározás után pedig mély álomba szenderült - a hátán fekve, ugyanis így szeret a legjobban szundikálni.

A férfi Facebook-posztját rengetegen osztották meg, és kommentekből sem volt hiány, ráadásul az egyik arra utal, hogy a korgik hajlamosak az efféle túlkapásokra, amit a látvány fényében jó tudni annak, aki ilyen kutyust szeretne.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás