Szörnyű halál, ez történt a 8 hónapos csecsemővel és a szüleivel

A család több napon keresztül nem adott életjelet magáról, ezért a nagymama kérésére a rendőrség keresni kezdte az eltűnt párt és kisbabájukat.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.29.
Halálra fagytak családi dráma halál csecsemő

Sokkoló esetnek voltak tanúi a michigani rendőrök. Egy helyi családnak még január 12-én veszett nyoma, de négy nappal később sem adtak magukról hírt. Nem válaszoltak a telefonhívásokra, sem pedig az sms-ekre. A hatóságok ezután keresni kezdték Amanda Pomeroyt és Douglas Doughert, valamint a csecsemő Jacobot.

„Tudom, hogy nem hagyott volna magamra, mert mindig beszéltünk. Ha nem is naponta, de két vagy három nap elteltével felhívott engem” - nyilatkozta Jacob nagymamája. Tíz nappal később január 24-én a nyomok egy kisteherautóhoz vezettek, ami a várostól nem messze fekvő erdő egy eldugott területen állt.

A tisztek a szülőket és kisfiúkat a furgonban holttan találták. A városban mindenki tudott a szülők drogproblémájáról, mégsem gondolják, hogy az szerepet játszott volna a tragédiában. Inkább arra gyanakodnak, hogy az egyik fagyos éjszaka lerobbanhattak és nem tudtak elmenekülni a hideg elől – írja a CrimeOnline. A nyomozás során elrendelték a család boncolását további információk reményében.

Top hírekHírlevél-feliratkozás