RETRO RÁDIÓ

Most online jótékonykodhatunk, íme a Fiatal Családosok Klubjának adományakciója





Még tizenegy napig vásárolhatunk egyedi adventi koszorúkat, hogy az így befolyt összegből a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot támogathassuk



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.01.
gyermek adománygyűjtés online advent

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) 2020-ban is, bár kissé rendhagyó módon az online térben, de megrendezi adventi jótékonysági akcióját közel 30 családszervezettel karöltve.

Idén is egy olyan ügy mellé álltunk és olyan szervezetet támogatunk, amely megérdemli a plusz figyelmet és segítséget- számoltak be a szervezők, miért a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot választották.

A szervezet nagy örömmel hívja fel a figyelmet az adománygyűjtésre:

Büszkék vagyunk rá, hogy idén is elfogadta felkérésünket a jótékonysági gyűjtés fővédnökségére Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, aki évek óta támogatja a kezdeményezést.

Bár most a vásár fizikailag nem kerül megrendezésre, de Anita asszony és lánya, Áder Júlia idén is, immár ötödik éve, készített gyönyörű koszorúkat, amelyeket meg lehetett vásárolni a gyűjtés Facebook oldalán.

https://www.facebook.com/ficsak/photos/pcb.1973908259418690/1973834982759351/

 

Kiindulva az előző évek sikeréből, amikor Anita asszonyék egész nap megállás nélkül készítették a koszorúkat a vásárban, most is hamar el fognak fogyni, hiszen minden termék egyedi. Aki szeretne, annak érdemes minél előbb megvásárolnia.

Minden egyes megvásárolt termékkel hozzájárulnak a vásárlók a bajba jutott gyermekek megmentéséhez, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat kivételes munkájához. A koszorúk, kopogtatók, asztali díszek árát az adománygyűjtő oldalon lehet majd befizetni.

Idei adventi gyűjtésünk célja a 2021 tavasszal átadásra kerülő, új Gyermekrohamkocsiba biztosítani a 2,5 MILLIÓ Ft-os M1 Stryker hordágyat, amely elengedhetetlen felszerelése a mentőautónak, nélkülözhetetlen a kicsik ellátása során.

Kevesen tudják, hogy az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. 1999-ben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat azért jött létre, hogy különleges gyermekrohamkocsik és gyermek mentőorvosi kocsik elindításával segítsék az Országos Mentőszolgálat munkáját. Az elmúlt 21 évben több mint 53.000 bajba jutott kisgyermeken segítettek.

Reméljük minél többen összefognak, és segítenek a nemes cél érdekében!





Ezeket olvastad már?
Orbán Viktor: Békepárti többség kell Európában, nem érdemelnek még egy esélyt a brüsszeli vezetők

Orbán Viktor: Békepárti többség kell Európában, nem érdemelnek még egy esélyt a brüsszeli vezetők

Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Brutális erővel csap le ránk a tél

Brutális erővel csap le ránk a tél

 Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás