Orbán Viktor: Mindent meg fogok tenni, hogy a lehető leggyorsabban legyen vakcina





A miniszterelnök a Facebook -oldalára töltött fel egy videót.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.04.
szabályok

A kormányfő péntek reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában többek között arról beszélt, hogy jövő héten döntenek az ünnepekre vonatkozó újabb szabályokról.

Minden nagyobb volumenű enyhítést elleneznek a szakemberek

A miniszterelnök azt is elmondta, hogy jövő héten már lehet regisztrálni a vakcinára, de a jelentkezési sorrend nem befolyásolja majd a beoltások fontossági sorrendjét. A regisztrációval csak az igényfelmérést szeretnék elvégezni.

Az operatív törzs már meghatározta azt a sorrendet, hogy kik fognak részesülni először a vakcinából, ezek az egészségügyi dolgozók lesznek, akiket majd a súlyos állapotban lévők fognak követni„ – tette hozzá.

A december 11-e utáni szabályokról a hétfő reggeli operatív törzs ülésén fognak dönteni. Azt azonban kiemelte, hogy a szakértők minden nagyobb volumenű enyhítést elleneznek.

Mielőbb és minél megbízhatóbb vakcinákat kell felkínálni az embereknek

Minél gyorsabban és minél megbízhatóbb koronavírus elleni vakcinákat kell felkínálni az embereknek, „ebben nem akadályozhat meg bennünket politikai megfontolás”, ezért Keleten és Nyugaton is tárgyalni kell – jelentette ki Orbán Viktor.

Mindent meg fogok tenni, hogy a lehető leggyorsabban legyen vakcina” - írta a bejegyzésében Orbán Viktor.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás