Szörnyű tragédia! Eljegyzése előtt kapott rohamot a fiatal lány!

Párjával és barátaival ünnepelt, amikor váratlanul rohamot kapott a fiatal lány. Kórházba szállították, de nem tudták megmenteniMegosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.16.
Szívszorító tragédia fiatal nő

Egy mindig vidám, jószívű és gyönyörű fiatal nő meghalt, miután titokzatos rohamot kapott kempingezés közben. A 27 éves Marsha Heslop Skócia északi részén kirándult barátaival. Éppen párjával a találkozásukat ünnepelték, miután Owen hét hónap után visszatért a hadseregből. A férfi teljesen összetört szerelme rejtélyes halála miatt.

A roham miatt Marshát azonnal kórházba szállították, ahol mesterséges kómában tartották. Négy hetes csata után a nő elvesztette a küzdelmet, és meghalt. Családja és barátai teljesen megsemmisültek a történtek miatt.

„Marsha gyönyörű, lenyűgöző fiatal lány volt, tele élettel, pezsgő személyiség volt. Mindig mosolygott, jó volt a humorérzéke és gondoskodott másokról” - nyilatkozta családja a Daily Star oldalának. Owen szerint Marsha különleges személy volt, és bármit megtett volna érte, azt is elárulta, hogy 2021-ben tervezte feleségül kérni.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás