Már hallucinált, de megcsinálta a kemény kiképzést első nőként a magyar rendőr





Nem semmi! Egy magyar rendőrnő, Malesevics Lili teljesítette az egyik legkeményebb kiképzést, ahol az USA különleges erőit is kiválasztják. A hadnagy az utolsó feladatnál 12 óra alatt teljesítette az 50 km-es távot, 22 kilós hátizsákkal és 4 kilós gépkarabéllyal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.01.
Elit Challenge

„Az Elit Challenge az egyik legkeményebb fizikai és pszichikai terheléses kiképzés, ráadásul a teljes feladatsort nő még nem tudta teljesíteni. Eddig. Bemutatjuk Malesevics Lili hadnagyot, akinek viszont sikerült” – büszkélkedett teljesen érthetően a rendőrség a közösségi oldalén.

Fotó: Rendőrség

„Az alapfelkészültség adott: Lili komolyan sportol, fut, CrossFit versenyekre jár, szóval szeret kimozdulni a komfortzónájából. Az Elit Challenge viszont nem sport, sokkal inkább önmegismerés, határfeszegetés, tűréspróba. Olyan, mintha kiötlői szándékosan arra törekedtek volna, hogy képességfelmérés címén pszichésen is teljesen szétzilálják a résztvevőket. Nem véletlenül, a programot az USA különleges erőihez jelentkezők kiválasztására találták ki. Lili szerint a legnehezebb feladat az utolsó, éjszakára időzített 50 km-es gyaloglás volt. Már egy napja ébren voltak, kimerültek, így kellett 12 óra alatt teljesíteni a távot egy 22 kg-os hátizsákkal a hátukon és egy 4 kg-os gépkarabélymakettel a kezükben. A végén már hallucinált, de nem adta fel. Így ő lett az egyik a két hölgyversenyzőből, akiknek először sikerült teljesíteni a próbát. Mit mondhatnánk: el vagyunk képedve és persze gratulálunk!” – írták.

Fotó: Rendőrség

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás