A koronavírus végzett vele, de nem abba halt bele - fotó





Öt évig tudott megszabadulni a ráktól, aztán teljesen felülkerekedett a szervezetén.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.08.
tragédia

Szorgalmas és nagylelkű volt, így emlékezik családja és ismerősei arra az ápolónőre, aki múlt hónapban vesztette életét a rákkal folytatott küzdelemben. A legelkeserítőbb, hogy már egyszer legyőzte a betegséget. Anna Fernandez (44) nyugat Angliában élt két gyermekével. 38 éves korában diagnosztizálták vastagbélrákkal, amiből sikerült felépülnie, de sajnos egy éve újra megtámadta szervezetét a betegség.

„Kedves Anna barátnőmet 38 évesen diagnosztizálták a vastagbélrákkal. Istenbe vetett hittel, családja támogatásával és barátaival körülvéve vívta meg csatáját és majdnem öt évig el is múlt a rákja. Sajnos az év elején kiújult” - kezdte Anna barátja a Daily Mailnek. A férfinak meggyőződése, hogy a koronavírus miatt háttérbe helyezték a nő kezelését. Mivel a biopsziájáának eredményeit, amit Amerikába kellett volna továbbítaniuk, soha nem került elküldésre.

„Békésen halt meg otthonában, családja és közeli barátai jelenlétében” - tette hozzá. Gyászoló édesanyja elmondása szerint pont abban a kórházban kezdték kezelni, ahol Anna is dolgozott. „Olyan volt, mint egy napsugár – barátságos, szellemes, kedves és gondoskodó lélek. Nagyon segítőkész és figyelmes kolléga volt. Alaposságával, gyorsaságával olyan munkatárs volt, akivel bárki szívesen dolgozott” - mondta a kórház egyik nővére.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás