Meglepő vallomás! Jirí Menzel feleségül akarta kérni Törőcsik Marit

Nyolcvankét éves korában elhunyt Jirí Menzel Oscar-díjas cseh rendező. Halálhírét felesége a közösségi oldalon tudatta a rajongókkal. Menzel korábban elmondta, hogy nagyon szereti Magyarországot, sőt, feleségül akarta kérni Törőcsik Marit.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.09.08.
gyászol a világ

Jirí Menzel szombaton, otthonába, szerettei körében hunyt el. Élete nagyon kalandos volt, többször nyilatkozta, hogy három dolgot szeret igazán: filmezni, enni és a nőket. Budapest épp ezért lett a szíve csücske. – Imádom a gulyást, a pörköltet és a csülkös bablevest, imádom az embereket, de legfőképpen a magyar nőket. Gyönyörűek, kívánatosak és közben van bennük egy különleges báj, amitől megközelíthetetlenek, de mégis vonzóak – mondta korábban Menzel. Három évvel ezelőtt a munkatársunknak adott interjújában mesélt arról is, hogy sokáig pályázott Törőcsik Mari kezére is.

MTI Fotó: Kallos Bea

Marit egyszerűen imádom, dolgoztunk is együtt. Lehengerlő kisugárzása van, és az egyik legkiemelkedőbb színésznőnek tartom. Nagyon sajnálom, hogy amikor megismerkedtünk, már foglalt volt és nem udvarolhattam neki. Lehet, hogy feleségül is kértem volna – nyilatkozta évekkel ezelőtt a világhírű rendező, akit Törőcsik testvéreként szeretett.

– “Úgy szoktam mondani, hogy két testvérem van, a Bara Margit és a Jirí Menzel. Akiket ennyire szeretek, soha nem tudom, hogy mikor találkozunk. Egyszer csak lesznek, vannak és maradnak” – mondta 2010 novemberében Törőcsik Mari a Hogy volt?! című műsorban.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

"Legyen egy szép kis felhőcskéd"

Jiri Menzeltől felesége és lányai a közösségi oldalon megható sorokkal és videóval búcsúztak. – Kedves Jirka, köszönök minden egyes napot, amit veled tölthettem. Az összes rendkívüli volt. Az elmúlt három évért is hálás vagyok. (...) Minden nehézségen átsegítettél engem a bátorságoddal, az élni akarásoddal és a humoroddal. Azt kívánom neked, hogy legyen egy "szép kis felhőcskéd", ahogy azt korábban mindig említetted. A halál nem lehet semminek a vége. Hiszem, hogy egyszer újra találkozunk. Egyszerűen ennek így kell lennie, máshogy nem történhet - búcsúzott saját és lányaik nevében Olga, Menzel felesége.

Orbán Viktor is búcsúzott

A miniszterelnök a közösségi oldalon búcsúzott a világhírű rendezőtől. – Elment a legendánk – írta és egy videót is posztolt, ami több Menzel-film jelenetét tartalmazza.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás