Így szerezz könnyen, gyorsan szakképesítést





A szeptemberben induló OKJ-s képzések iránt különösen nagy az érdeklődés a tervezett változások, a várhatóan jóval hosszabb, több éves képzési időtartam miatt – a karantén okozta munkahelyvesztés vagy kényszerű profilváltás által is ösztönözve – sokan szeretnék kihasználni a lehetőséget, hogy idén beiratkozva még rövid idő alatt, kis költséggel szerezzenek államilag elismert szakképesítést.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.10.
oktatás

A fővárosban elérhető – fizetős vagy ingyenes - OKJ-s felnőttképzés területén nagyon széles a választék. Az egészségügy, az élelmiszeripar, az elektronika, az építőipar, a gépészet, az ECDL, számítástechnika, az elektronika, a programozás, a művészet, a szépségipar, a multimédia, a rendezvényszervezés, a szociális foglalkoztatás, a kereskedelem, a közlekedés, a pénzügy, a mezőgazdaság, az ügyvitel, a vegyipar, a vendéglátóipar, a webes ismeretek, a marketing és irodai foglalkoztatás témakörben egyaránt választhatunk adottságainknak és elképzelésünknek megfelelő képzést.

Akár otthonról is! A Covid-helyzet miatt még inkább felértékelődtek az online elérhető tanfolyamok. E-learning keretében képezhetjük magunkat a különböző nyelvekből, közszolgálati és informatikai ismeretekből, a fotózás és videózás terén, egészségügyi és élelmiszeri online tanfolyamon vehetünk részt, de megkaphatjuk így a szükséges felkészítést a sales és a nevelés praktikáihoz is.

Az étkeztetés és a szépségápolás a nyerő

A szeptemberi kezdéssel meghirdetett OKJ-s képzések közül a cukrász, a szakács, a kozmetikus, a fodrász és a virágkötő szakirányú képzések a legnépszerűbbek, ezek közül szinte mindenhol újabb csoportokat indítanak, mert az eredetileg tervezettek megteltek.

Pár nap alatt lehet új szakmánk A Budapesten elérhető tanfolyamok között találunk olyat, amely az ígéretek szerint egyetlen alkalommal elsajátítható, ilyen például a lightroom tanfolyam, a videoszerkesztő, valamint a grafikai alapozó és orientációs kurzus, amely még ingyenes is. Pirotechnikus raktárkezelővé 3 nap alatt avanzsálhatunk a megfelelő ismeretek birtokában. Az Excell tanfolyam 4 alkalmat vesz igénybe, aki gépíróvá képezné magát, az talál 9 alkalmas képzést is. Ha lovász vagy magánnyomozó lenne valaki, 7 hónapnyi tanulás után válhat azzá. Szépségtanácsadóvá 3 és fél hónap alatt válhatunk, a szőlész-borász szakmát 8 hónap alatt tanulhatjuk ki, szakács képesítést pedig 9 havi kemény „munka” után szerezhetünk. Az asztalos mesterségben való jártassághoz azonban már 2 félév szükséges, csakúgy, mint az elektromechanikai műszerész képzéshez.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás