Rebesgették már, hogy Tóth Andi szeptember óta komolyan találkozgat egy titokzatos fiatalemberrel. Még a Sztárban Sztár idején ismerkedhettek meg egymással. Utóbbit az is bizonyítja, hogy még a műsor idején, az énekesnő egyik közeli ismerőse arról számolt be: Andi életébe új szerelem van kilátásban.

Akkor a Ripost azt is megtudta, hogy az udvarló még egy gyönyörű virágcsokrot is küldött Andi öltözőjébe. Nemrég azonban az énekesnő maga számolt be közösségi oldalán egy meghitt kirándulásáról, amiről nemcsak képeket osztott meg, de még a hódolóját is bejelölte – szúrta ki a Ripost. Sőt a felvételekből az is jól látszott, hogy a fiatalok nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, egész nap kirándultak, és már a nap is lement, amikor elindultak hazafelé az erdőből.

Screenshot / Ripost

Jó eséllyel pedig Zoltán lehet az, akivel már szeptember óta ismerkedik az énekesnő. A lap utánanézett az új lovagnak és hamar kiderült, hogy minden egybevág. Zoltán a csatorna alkalmazottja lehet, így könnyen becsempészhette a hatalmas virágcsokrot, plusz alkalma is volt megismerkedni Andival.