Epres Panni szívszorító vallomása: Benedek Tibor halála óta először szólalt meg





A modell megtörte a csendet és mesélt az érzéseiről. Az olimpiai és világbajnok vízilabdázó feleségét és két gyermekét hagyta maga mögött, miután két évig harcolt a gyilkos kórral.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.29.
Megtört a jég

Az egykori háromszoros olimpiai bajnok pólós tavaly június 18-án hunyt el, felesége a gyönyörű modell, Epres Panni eddig csak néhány közösségi médiában kitett bejegyzéssel sugallta, mit él meg és hogyan érez, de nem beszélt arról, hogyan élte meg ezt a tragédiát és arról sem, azóta hogyan sikerül feldolgoznia a gyászt, miközben két közös gyermeket kell nevelnie, akiknek az édesapjukat is pótolnia kell.

Most azonban megtört a jég, és beszélt az érzéseiről:

„Ez idáig az élet folyt magától, kislány voltam, aztán kamasz, történtek jók és rosszak, elváltak a szüleim, volt, hogy belementem nem működő kapcsolatba, aztán jött a nagy szerelem, összeházasodtunk, gyerekeink születtek, és ez most egy óriási trauma. Most ismertem fel, hogy ezek a periódusok a különböző életeim voltak, és most, ha tetszik, ha nem, egy újat kellett indítanom” – idézte Panni szavait a Blikk a Glamour Bookra hivatkozva.

„Meg kell tanulnom, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásom, ha magamra is fordítok időt. Meg kell tanulnom azt is, hogy független nő legyek, már amennyire két gyerekkel az lehetek, mert mindig ők lesznek nekem az elsők. Felnőnek, még néhány év, és jön a következő életszakaszom” – folytatta.

Epres Panni és Benedek Tibor óriási boldogságban éltek együtt MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

„Eszembe sem jutott, hogy egyenrangú fél vagyok-e”

A modell arról is mesélt a magazinban megjelent interjúban arról is kifejtette a gondolatait, hogy milyen érzés sikeres nőnek lenne napjainkban.

„Huszonöt évvel ezelőtt eszembe sem jutott, hogy egyenrangú fél vagyok-e bizonyos helyzetekben. Természetes volt a divat világában, hogy a hierarchia végén állok, olykor csúnyán beszélnek velem. Ezt akkor elfogadtam. Negyvenöt évesen értettem meg, mit akarnak a nők az egyenjogúság terén elérni. Fiatalon, a szakmámban sok mindent elfogadtam, később minden szempontból védve voltam, most pedig átérzem azt, hogy milyen azoknak a nőknek a helyzete, akik a munkájukban és az élet számos területén próbálják elérni, hogy tiszteljék őket, elérni azt, aminek természetesnek kellene lennie” – mondta.





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás