Ifjabb Schobert Norbi mindenkit lenyűgözött: „Sok énekesnek nincs ilyen hangja” – Videó





Úgy tűnik, nemcsak Schobert Lara tehetséges az éneklésben, hanem testvére is. Ifjabb Schobert Norbi most egy videóban mutatta meg, mit tud.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.02.27.
Ifj Schobert Norbert videó TikTok tehetség ének

Ifjabb Schobert Norbi alaposan meglepte a netezőket: ki gondolta volna, hogy tud énekelni? Ráadásul ilyen jól... Bizony, Rubint Réka és Schobert Norbert fiát elképesztő hanggal áldotta meg a sors, nem is csoda, hogy a büszke szülők ezt megosztották a nagyvilággal is.

Ifjabb Schobert Norbi
Ifjabb Schobert Norbi énekesnek készül? Fotó: Szabolcs László

Ifjabb Schobert Norbi leénekelte a csillagokat

Norbika tehetségére a legutóbbi Alakreform rendezvényen derült fény, ahol egy dal erejéig megcsillogtatta a hangját a vendégek előtt. Szerencsére édesapja résen volt, és azonnal videóra vette a történteket, amit csak a TikTokon már félmillióan néztek meg. Kétség sem fér hozzá, hogy a 18 éves fiú nagyon tehetséges, ezt pedig a kommentelők is kihangsúlyozták: 

Sok mostani énekesnek nincs ilyen hangja, mint neki! Szóval gratulálok, ügyes

– üzenték a fiatalnak. 

Valóban jó! Így tovább, ezt nem lenne érdemes veszni hagyni

– írta egy másik hozzászóló, a pletykák szerint pedig Norbika már hobbi szinten foglalkozik az énekléssel, és még hangképzésre is jár. Szóval ki tudja, talán egy nap színpadon is láthatjuk Réka és Norbi nagy fiát.

Schobert Larának már saját dala is megjelent

Nemcsak Norbikának van aranytorka, hanem nővérének is. Lara már az egyik tévéműsorban is megmutatta a tehetségét, ám akkor még úgy nyilatkozott, hogy annyira nem foglalkoztatja a zeneipar. Inkább édesanyja nyomdokaiba szeretne lépni, hogy egyszer olyan edző lehessen, mint ő, ám a sors mégis rácáfolt a fiatal lányra. Tavaly ugyanis megjelent az első dala, a Szerelmi háromszög, amelyben Nyári Kálmán mellett hallhatjuk-láthatjuk őt.

Mutatjuk is!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás