Megdöbbentő dolog történt Horváth Évával és családjával

Az egykori szépségkirálynő és családja nemrég Japánba utaztak. Horváth Éva párja és gyerekei társaságában bele is vetette magát az oszakai forgatagba, azonban nem volt a legjobb élmény.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.12.
Horváth Éva férje Oszaka Bali Japán

Már sokadik éve tölti a téli hónapokat Horváth Éva Balin a családjával. Szeptember végén arról mesélt, hogy a medencéjüknél megsérült a bokája, és nem is tudott lábra állni. Szerencsére mára elhagyhatta a mankót is, ugyanis a napokban Japánba utaztak. Következő napon már bele is vetették magukat a távol-keleti ország forgatagába és a Universal Studios oszakai létesítményét járták be.

Horváth Éva
Horváth Éva férje és gyerekei társaságában 20 óra alatt érkezett meg Baliról Japánba (Fotó: Szabolcs László)

Azonban sajnos nem sikerült minden a tervek szerint, mert a Halloween miatt rengetegen voltak a stúdió parkjában, amiről egy rövid élmény beszámolót is írt az egykori szépségkirálynő.

Itt este kilenc óra van és azért mosolygok, mert sikerült elhagyni az Universal Studiot. A várakozási idő a játékoknál másfél-két óra volt. Így szegény Kristóf három , jól olvassátok, három játékra tudott felülni. Egy vízért fél órát kellett sorban állni… Én nem tudom, hogy ez máskor is ilyen itt Japánban, vagy csak a Halloween miatt volt ez a tömeg…

– írta Horváth Éva Instagram-bejegyzésében.

Eldobhatta a mankót Horváth Éva

A sztáranyuka egy Instagram-történetben mutatta meg, hogy egyre jobban van a sérülése után.

Kis helyzetjelentés a lábamról! Mint látjátok, már tudom mozgatni, igazából már a kékség is elmúlt. Most már csak az égési sérülés maradt, és hát ennek a víz egyáltalán nem tesz jót.

„Ezért próbálom a zuhanyrózsa alól is eltartani, de csak oda csöppen. Nem baj, most lesz egy szép tetoválásom, majd oda fogok tetováltatni valamit, hogy ne legyen olyan feltűnő” – mesélte a videóban Éva.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás