Házasság első látásra: durva változás, nem ismerünk rá Peti hangjára

Elképesztő, mire kattant rá Enci exe!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.10.18. 14:30
Módosítva: 2024.10.18. 15:23
Házasság első látásra Peti hang

A TV2 tavasszal nagy sikerrel vetített realityje, a Házasság első látásra hat különleges pár életébe engedett bepillantást. Bár a műsor már rég véget ért és az egykori férjek, illetve feleségek kivétel nélkül külön utakon folytatják, a nézőket mind a mai napig érdekli, mi van az egykori házastársakkal, hogy telik az életük, miként alakul a sorsuk. Érdekes látni, kik azok, akik boldog párkapcsolatban élnek, s kik azok, akik továbbra is keresik az igazit. Előbbiek közé tartozik Enci, utóbbiak közé pedig volt férje, Peti, aki mostanában meglehetősen furcsa videókat tesz közzé a TikTok-csatornáján!

enikő péter
Ma már csak emlék: Enci és Peti a reality végén elvált (Fotó: tv2)

Elsőre mindenképpen furcsa és szokatlanok a videók, hiszen Petinek egészen más hangja volt a műsorban és a korábbi videóiban is, mint most. 

A trükk abban rejlik, hogy Enci exe egy adott hangfelvételre tátog rá, és tesz hozzá egy olyan mimikát és gesztikulációt, ami sajátos szinkronba hozza a képet és a hangot. Az első kísérlet még egyfajta poén lehetett annak kapcsán, hogy a személyi edző csak késve jutott el a fodrászához, ám a végeredmény annyira bejöhetett Petinek, hogy a pár nappal ezelőtti produkciót azóta két újabb követte.

Íme az első videó:  

@pepekriston

Orvosolva lett a dolog! 😂🙏🏼💇🏼‍♂️

♬ eredeti hang - Balint Rokoñec

Majd egy éjszakai nassolós következett:

@pepekriston Irány a MYPROTEIN oldala és mehet a rendelés. 🍪PEPEKRISTON kóddal -41% kedvezmény! 🥳 #reklam ♬ eredeti hang - Gál Szabolcs

A legfrissebb, csütörtökön felkerült videó pedig a munkáról, stresszről szól. Mi tagadás, Petinek kifejezetten jó érzéke van ehhez a geghez! Ráadásul a követőknek is tetszik, ez a három videó ugyanis pár nap alatt 100 ezer feletti nézettséget hozott Peti Tikok-csatornáján.

Neked hogy tetszenek Peti szájszinkronos videói?

@pepekriston Nem könnyű emberekkel foglalkozni! 😂 Tudod?!#ilovemyjob ♬ eredeti hang - Gál Szabolcs

f

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás