Gyászol Barta Sylvia: "Valójában ő mentett meg minket"

Nemrég veszítette el édesanyját a TV2 időjósa, és most ismét a szomorúságé a főszerep Barta Sylvia családjában. Szeretett kis kedvencüket egy autó csapta el.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.14. 20:15
Barta Sylvia cica gyász

Barta Sylvia, a TV2 népszerű időjósa nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi hónapokban. A nyár közepén elveszítette az édesanyját, ami nagyon megviselte a műsorvezetőt. A hírt a közösségi oldalán egy gyertyával jelentette be. Sajnos, a tragédiák sora folytatódott, ismét a gyász lett úrrá Sylvin és családján.

Barta Sylvia
Barta Sylvia nehéz hónapokon van túl, de a sorscsapások nem értek véget (Fotó: Földi Imre)

A napokban a csinos tévés a közösségi oldalán búcsúzott szeretett cicájától, Lipóttól, miután tragikus baleset érte. Ugyanis múlt héten egy autó ütötte el a család kedvencét, aki január óta tartozott hozzájuk.

Október 10-én csütörtök reggel elütötték és cserbenhagyták a cicánkat. Kidobott, talált kismacska volt Lipót és azt gondoltuk, hogy megmentjük őt, de valójában ő mentett meg minket életünk eddigi legnehezebb időszakában! Vidámságával, életrevalóságával, hűséges ragaszkodásával, mérhetetlen szeretetével és rendkívüli okosságával mindenkinek megnyitotta vagy megmelengette a szívét. Emelte családunk jó energiáit, boldogságszintjét! Felvidított legmélyebb gyászomban és 24 órán át őrzött étlen, szomjan, dorombolva és hozzám bújva, amikor lázas beteg voltam… 

„Szabad és boldog cica volt, aki nagy szeretetben élte az életét! Általa többek és boldogabbak lettünk! Megszakad a szívünk, de hálásak vagyunk, hogy bár nagyon rövid időre, de velünk voltál Lipót. Nyugodj békében Lipótka, gyönyörű lelked pedig szárnyaljon tovább az örök vadászmezőkön!” – búcsúzott a fekete-fehér cicájától a TV2 sztárja.

Édesanyját máig gyászolja Barta Sylvia

Barta Sylvia a nyáron élte át az egyik legfájóbb napját. Elveszítette imádott édesanyját, akitől ezekkel a szomorú sorokkal búcsúzott a TV2 időjósa.

„Ivák Katalin 1940-2024. Édesanyám visszaadta lelkét a Teremtőnek. Kérte, hogy ne legyek szomorú, de a könnyeim megállíthatatlanok… Nyugodjon békében, az örök világosság fényeskedjék neki!” - szemlézte a Bors a szomorú bejegyzését.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás