A privát szféra megsértése: Kőgazdag Aurél kiakadt PSG Oglira: „EZT miért nézi?!”

A Kőgazdag Fiatalok szereplői nem bírják ki feszültség nélkül. Kőgazdag Aurél teljesen kiakad PSG Oglira, amiért nem tisztel bizonyos határokat.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.10.19.
PSG Ogli Kőgazdag fiatalok Kőgazdag Aurél

Egy pillanatig sem unatkoznak a Kőgazdag Fiatalok, nem igazán bírják feszkó nélkül. Ezúttal Kőgazdag Aurél borult ki, PSG Ogli viselkedését tartotta elfogadhatatlannak.

kőgazdag aurél
Kőgazdag Aurél kiborult PSG Ogli viselkedésén (Fotó: TV2)

PSG Ogli nem tisztelte a határokat

A péntek esti adás sem múlhat el parti nélkül, a pénzt két kézzel szóró fiatalok Szandi csikójának születésére rendezett bulira tartanak. Természetesen luxusautóval igyekeznek a helyszínre, amit Vanda jobbkeze, Misi bácsi vezet, akit a naplopó Aurél az új szereplőnő párjának hisz. De nem ez az egyetlen konfliktus az utasok között, a húszéves srácnak ugyanis halaszthatatlan dolga akad. Luxusverda ide vagy oda, oda kell mennie, ahová a király is gyalog jár…

A kényszerszünet persze nem tetszik Vandának és Olivérnek, utóbbi pedig tesz róla, hogy Aurél rosszul is érezze magát: mindenáron a közelében sündörög, míg a dolgát végzi.

Kőgazdag Aurélnak nem tetszett Olivér közelsége, nézelődése (Fotó: TV2)

Kőgazdag Aurél kikészült

Ne nézzél már, amikor húgyozok. Legalább fordulj el!” – háborog Aurél. „Végre ki tudtam szállni pisilni, erre jön az Olivér, így beáll, és nézi ezt... ezt miért nézi?!” – mutogatott felháborodva az ölébe.

Nem kizárt, hogy ennek a bizarr kakaskodásnak a hátterében Kőgazdag Szandi áll. A plasztikamániás nő ugyanis korábban elárulta jó barátjának, Olivérnek, hogy szívesen randizna a nála jóval fiatalabb Auréllal, ami féltékenységet szült.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás