A naptár a múlté? Meglepő bejelentést tett Kiszel Tünde, erre készül

A naptárdíva újabb dologgal kedveskedik a rajongóknak, legyen az esküvő, vagy szülinap. Kiszel Tünde bárkinek szívesen küld videóüzenetet, aki szeretné családtagját, szeretteit meglepni.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.15. 16:45
Kiszel Tünde videóüzenet meglepetés

Kiszel Tünde népszerű naptárának köszönhetően hónapról hónapra elkápráztatja a rajongóit. A naptárdívának rengeteg rajongója van, akik egy-egy esemény kapcsán kígyózó sorokban várják, hogy egy közös kép és egy autogram erejéig közel kerüljenek hozzá. Persze Tünde nyitottan és kedvesen fogadja az emberek közeledését.

Kiszel Tünde
Kiszel Tünde kézjegyéért sokan képesek órákat sorban állni Fotó: Szabolcs László

Kiszel Tünde most egy új dobással készül a rajongók számára. A TikTokon jelentette be, hogy mostantól bárki kaphat tőle személyre szóló üzenetet, legyen az születésnap, házassági évforduló, esküvő vagy névnap.

Sokan kérdeztétek, hogy lehet-e videóüzenetet rendelni tőlem? Igen, lehet! Szívesen küldök nektek születésnapra, névnapra, esküvőre, házassági évfordulóra, és még sok más jeles alkalomra, olcsó, baráti áron. Írjatok e-mailt! Írjátok meg, hogy mit szeretnétek, milyen névre, születésnapra vagy névnapra. Várom szeretettel, köszönöm szépen!

 – mondta mosolyogva Kiszel Tünde.

Szigeti Ferenc is rajong Kiszel Tünde naptárjaiért

Tavaly decemberben dedikálta a 2024-es naptárjait Kiszel Tünde, az eseményt pedig egybekötötte a születésnapjával is. A rajongók tengerében Szigeti Ferenc is jelen volt, aki régi barátságot ápol a naptárak hazai egyeduralkodójával. A Karthago együttes gitárosa például ajándékba kapta az új naptárat. Lapunknak pedig elárulta, hogy kedvenc képe a Kis hableányos, mivel Tünde olyan rajta, akár egy szirén. Igazából minden évben megőrzi a díva naptárát, mint egy hűséges gyűjtő, vallotta be szintén a Borsnak. A férfi ezt követően boldogan fotózkodott régi ismerősével, és a tőle kapott ajándékkal.

@kiszel_tunde Te is rendelj személyre szóló videó-üzenetet barátaidnak, kollégáidnak… ! ❤️ Szivesen küldök köszöntő videót születésnapra, névnapra, esküvőre, házassági évfordulóra, céges rendezvényre… és más jeles eseményre! ✨⭐️🎂🥂🍾❤️🥰😘 Írjatok bátran üzenetet! E:mail: [email protected] ❤️ Várom szeretettel a megrendeléseket! ❤️ #videóüzenet #szülinapiköszöntő #szeretettelküldöm ♬ eredeti hang - Kiszel Tünde

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás