Befejezték a Sztárban Sztárt: így viselik a hírességek az adás utáni helyzetet

Tilla kulisszák mögötti videót mutatott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.22. 16:00
Sztárban sztár Tilla munka műsorvezető

Ha valamit biztosan ki lehet jelenteni Till Attiláról, akkor az az, hogy egyszerűen imádja a munkáját. Már hosszú ideje a szórakoztatóiparban van, és a legjobb műsorokat mind ő vezeti. Hangja, kiállása, humora és lazasága egészen elképesztő, ezért tökéletes műsorvezetőnek tekinthető, emellett csak úgy süt róla, hogy imádja, amit csinál. Ez abból is látható, hogy a tegnapi Sztárban Sztár véget ért, az adás után pedig Tilla még maradt, mert jól érezte magát a szereplőkkel. Most kulisszák mögötti felvételt mutatott. 

293A8804
Tilla egyszerűen imádja a munkáját 

A Sztárban Sztár egy olyan műsor, amivel egyszerűen nem tudnak betelni a magyarok. Ki ne szemlélné élvezettel, ahogyan hazánk legsikeresebb és legismertebb énekesei más hírességek bőrébe bújnak, és úgy adjanak elő egy-egy világhírű slágert. A tegnapi adás azonban igazi dráma volt. Sokak kedvencei kaptak alacsonyabb pontszámokat, így remény zónába került még Tóth Gabi is. A nézők azonban nem hagyták, hogy ő kiessek, így sikerült kiküzdenie magát onnan. Tolvai Reninek és Zámbó Krisztiánnak azonban a játék véget ért.

 

Amikor a szombati adás befejeződött, Tilla egy érdekes kulisszák mögötti videóval jelentkezett be. Azt mutatja be, hogy az átmaszkírozott sztárok miképpen vendlenek vissza a saját bőrükbe: 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás