Azonnal félbe kellett szakítani a Sztárban Sztár All Stars próbáját - Videó

Oláh Gergő elsírta magát, amikor meglátta ki érkezett hozzá. Húga élőben szurkol majd neki a Sztárban Sztár All Stars élő show-jában.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.09.21. 15:40
Oláh Gergő TV2 Dzsenifer Sztárban Sztár All Stars

Egy nappal a Sztárban Sztár All Stars ötödik élő show- ja előtt hatalmas meglepetés volt készülőben. Titokban nem várt vendég érkezett szombat reggel a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre. Oláh Gergő húga egyenesen Tel Aviv- ból jött, hogy élőben láthassa bátyja holnapi produkcióját a TV2 stúdiójában.

Sztárban Sztár All Stars
12 versenyző küzd a Sztárban Sztár All Stars első helyéért (Fotó:  TV2)

A meglepetésvendég első útja a pénteki énekpróbára vezetett, ahová a TV2 stábja autóval szállította Dzsenifert, aki útközben elárulta, hogy mindössze két nappal ezelőtt határozta el, hogy hazautazik.

Nagyon nagy titok, az eddigi legnagyobb. Nem volt még ilyen nagy meglepetés. Meg az a legnagyobb, hogy Gergő nem lett beavatva. Általában ő volt az egyetlen akit beavattam és megleptem a családot. Most ezért kértem segítséget, meg hogy csináljuk valahogy, hogy őt meg tudjam lepni" - árulta el Dzsenifer a Tények Plusznak.

A Gergőnél éppen 10 évvel fiatalabb lány hiába szeretné, Izraelben nem tudja nézni az ország legnagyobb házibuliját ezért határozott úgy, hogy útra kel. No meg azért is, mert nagyon hiányzott neki a családja.

Megnyitom a Sztárban Sztár oldalt és csak Magyarországról elérhető, ezért nem látom. De Gergő folyamatosan felveszi nekem és elküldi. Mondja, hogy mik az ötletek, sőt ha olyan ruhakérdés akkor küldi, segítek neki" - mesélte a váratlan vendég.

Sztárban Sztár All Stars: Oláh Gergő elsírta magát

A nagy találkozás pillanatában Gergő először talán azt sem tudta, mi történik pontosan körülötte, majd amikor rájött, hogy a testvére valóban ott van a stúdióban, könnyekben tört ki a kamerák előtt.

A Sztárban Sztár All Stars szombat esti élő show- jában kiderül, hogy valóban szerencsét hoz-e Oláh Gergőnek a húga érkezése. Az biztos, hogy különleges energiákat szabadíthat fel benne az, hogy Dzseni és a család többi tagja együtt szurkol majd neki a nézőtérről.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás