Beindultak a találgatások Király Viktor rejtélyes fotója láttán – az énekes hallgat

Ideje lenne Király Viktornak tiszta vizet öntenie a pohárba!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.09.29.
Módosítva: 2024.09.29.
Király Viktor feladvány rajongók

Miközben több százezres nézettséget ért el a YouTube-on Király Viktor új dala, a Run (az énekes részéről zseniális megoldás volt, hogy a dalszöveghez magyar feliratot illesztett, így a fontos tartalom azokhoz is eljut, akik nem beszélnek angolul), az énekes egy rejtélyes fotóval idegeli rajongóit az Instagram-oldalán. Jöjjenek a részletek! 

20240612_kiraly viktor_MK_MW_bulvar_09
Feladta a leckét rajongóinak Király Viktor az Instagramon (Fotó: Metropol)

A megosztott, jó pár évtizeddel ezelőtt Budapesten készült fotó cseppet sem ijesztő, sőt! A képen két kisfiú látható, a srácok pedig nemcsak öltözékükben és frizurájukban hasonlítanak egymásra, de arcvonásaikban is. Igaz, egyikük sötét, míg a másik piros nadrágot visel.

„Amikor még csak turisták voltunk ebben a gyönyörű városban… Most visszanézve annyira nosztalgikus! Kitalálod, melyik vagyok én a képen?”
– tette fel a kérdést a megosztott felvétel mellett Király Viktor az Instagram-oldalán. Több sem kellett a rajongóknak, csak úgy záporoztak a tippek, még Kollányi Zsuzsi is beszállt a játékba! Bár az elmúlt időszakban több tucatnyian tippeltek a kérdés kapcsán, idegölő, hogy az énekes öt nap után sem árulja el a helyes megfejtést.

Igaz, az egyik hozzászóló kiszúrt egy kommentet…

„Csak hihetünk a feleségnek… Szóval te vagy a bal!”
– írta valaki. De vajon mire alapozza a szavait, hiszen Viktor felesége, Király-Virág Anita nem szólt hozzá a férje bejegyzéséhez? Nos, ő valóban nem, de Viktor ikertestvérének, Benjáminnak a neje, Jessica Király reagált!
„Ben is on the Right” (Ben a jobboldali)
– írta Viktor sógornője. Ha igaza van, akkor jól tippelt Kollányi Zsuzsi, aki hozzászólásában azt írta: „Rendezői bal?”

Egy biztos, ideje lenne ebben a kérdésben Király Viktornak tiszta vizet öntenie a pohárba!

Te egyébként mit tippelsz? A két srác közül melyik Király Viktor?

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás