Ördög Nóra és Nánási Pál: „Egyfolytában vitáztunk”

Megjelent a legfrissebb Nánázsia a sztárházaspár csatornáján, amelyben Nánási Pál meglepő monológban fejtette ki, hogy a családjuk nagyon nehéz időszakon van túl. Ördög Nóra férje bevallotta, hogy nagyon elege lett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.
Ördög Nóra vlog nánási pál vita

Ördög Nóra és Nánási Pál 2017-ben döntött úgy, hogy az Ázsia Expressz forgatásán saját vlogot indít a kint átélt kalandokról. Ahogy ők fogalmaznak: Kinyitottunk egy ajtót, és beengedtünk Titeket az életünkbe. Öt éve már, hogy együtt utazunk!” – írják a Nánázsia YouTube-csatornájának bemutatkozójában. Legfrissebb bejegyzésük azonban aggodalomra adhat okot.

Ördög Nóra és Nánási Pál
Ördög Nóra férje őszintén vallott a kapcsolatukról Fotó: Nánási Pál Instagram-oldala

Régóta téma, hogy bűnösök vagy sem

Nánási Pál ritkán kezd hosszas gondolatok kifejtésébe, ezúttal azonban kivételt tett. Úgy tűnik, hogy a házaspár tényleg zűrös időszakot élt a forgatások idején.Egy hete vagyunk itt, az első pár napban még intenzíven vlogoltunk, de az elmúlt napokban kicsit kiszálltunk, aminek főleg én vagyok az oka, egy kicsit besokalltam, egyéb okokból is” – kezdi Pali.

Elég sok feszültség volt mostanában az életünkben, Nórival egyfolytában vitáztunk, küzdöttünk egymással. Ráadásul az utóbbi időben elképesztően sokan támadtak bennünket a gyerekeink miatt.

A fotós kifejtette: jó döntésnek élik meg Nórival, hogy mindenbe bevonták a gyerekeket is, noha ez nyilván egy emberkísérlet a részükről, hiszen nem lehet tudni, hogy ez bennük mit okoz, és majd ha felnőnek, akkor fog kiderülni. Pali feldobta a gyerekeknek, hogy mi lenne, ha ezen az utazáson nem vlogolnának, abba is hagyták egy kicsit, de végül újrakezdték.

Nincs egyetértés, sok a küzdés

Ördög Nóra a témához ugyan nem szólt hozzá ebben a videóban, de férje bevallotta,  nem teljesen közös az álláspontjuk a vlogolással kapcsolatban. 

„Számunkra borzasztóan sok kalandot és szép emléket hozott ez, amit óriási vétek lett volna kihagyni, közben pedig nyilván elgondolkodtató és rendkívül rossz érzés, hogy ennyien ítélkeznek. Mi soha nem csináltunk ilyet, soha nem mondtunk más emberekről semmit és soha nem mondtuk meg másoknak, hogy mit és hogyan kellene csinálnia.” 

Sokan vannak a média világában, akik úgy érzik, hogy bele kell szóljanak abba, mit és ahogyan csinálunk. Értem, hogy közszereplőnek számítunk, tehát felelősséggel tartozunk azokért a dolgokért, amelyeket nyilvánosságra hozunk. De az az igazság, hogy mi nagyon szeretjük ezt az életmódot és a sok utazást. Szeretjük a gyerekeinket részévé tenni az életünknek és nem kizárni őket azokból a dolgokból, amiket mi tapasztalunk.

Nánási Pál szerint nagyon sok kétely és megválaszolatlan kérdés van ebben a témakörben. Ugyanakkor úgy érzi, hogy az elmúlt években jó példát mutattak arról, hogyan lehet jól működni családként az ismertség ellenére is. Az ország egyik legismertebb fotográfusa bevallotta, nagyon sokat küzdenek magukkal, a karrierjükkel, sőt a párkapcsolatukkal is

Minden, ami mással megtörténik, velünk is megtörténik, ez maga a valóság. Mi sosem mondtunk mást. Általában mindig őszinték voltunk, most is azok vagyunk. Vállaljuk a felelősséget azért, amit csinálunk és szerintem nekünk ennyi a dolgunk, hogy a saját életünkért feleljünk. Bőven elég feladat ez, két szép gyereket felnevelni ebben a nem túl könnyű világban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás