Krausz Gábor különleges ajándékkal lepte meg a tragikus sorsú családot

A héten egy olyan családot ismerhettek meg a nézők, akiknek leégett a házuk, így a kilátástalan helyzetben az Újratervezés csapata adott nekik új reményt. Krausz Gábor a felújítás ideje alatt rendkívüli meglepetéssel kedveskedett a szülőknek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.04.
Krausz Gábor Újratervezés (tévéműsor) szabó zsófi Csuti

Kapuvári Zsolt villanyszerelő feleségével, Mártával és három gyermekükkel a Covid idején költöztek be frissen felújított rácalmási házukba, de nem sokáig élvezhették, ugyanis egy töltődő akkumulátor felrobbant, és a keletkezett elektromos tűzben kiégett a ház. Azóta az udvaron álló melléképületben éltek öten és fizették a házra felvett hitelt. A nehézségek ellenére mindent megtesznek, hogy boldog és kiegyensúlyozott család legyenek, ebben segít nekik az Újratervezés csapata. Krausz Gábor pedig fantasztikus ajándékkal lepte meg őet. 

Újratervezés, Krausz Gábor
Az Újratervezés legfrissebb epizódjában Krausz Gábor egy közös főzéssel és randival lepi meg a házaspárt, amire már rég nem volt lehetőségük (Fotó:  TV2)

Lassan látható a fény az alagút végén

Kapuvári családnak minden álma az volt, hogy beköltözhessenek a nagyobb házba és a három gyereknek végre külön szobája lehessen, mivel azonban ez az álom elúszott, egy körülbelül tíz négyzetméteres melléképületi részben éltek, és földre dobott matracokon aludtak. A felújítási munkálatok megkezdése után Csuti és Léna óriási, nem várt nehézséggel szembesültek: a kiégett házban több tartógerenda is veszélyessé vált, így új terveket kellett készíteniük. A család ideiglenes otthonba költözött, közben pedig fantasztikus élménnyel gazdagodtak: Csuti focimeccsre vitte a családot, a legújabb epizódban pedig Krausz Gábor és Szabó Zsófi teszik felejthetetlenné a közös időt. A szülők olyan régen voltak kettesben randizni, amire ők maguk sem emlékeznek, a régmúlt azonban megindító nosztalgiával járta át a szívüket. Ennek felidézésében pedig Krausz Gábor segít nekik, akivel együtt fogják elkészíteni a kedvenc ételüket. Szabó Zsófi ez alatt olyan, szó szerint fantasztikusan színes programra invitálja a gyerekeket, amire álmukban sem számíthattak.

Ha kíváncsi vagy, hogy halad a kiégett ház felújítása, illetve milyen programokon vehetett részt a család, akkor nézd az Újratervezés adásait minden hétköznap 21:30-tól a TV2 Klubon.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás