Intim titok a múltból: ekkor csattant el Korda György és Balázs Klári első csókja

Az imádott énekes házaspár még mindig tud újat mesélni a kapcsolatáról. Korda György és Balázs Klári első csókjának a történetére derült most fényt.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.
Korda György csók Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári kettőse teljesen eggyé vált az elmúlt évtizedekben, szinte sosem jelennek meg a másik nélkül, s egymás iránt érzett feltétel nélküli szeretetük mindenkinek azonnal nyilvánvaló. De mi a helyzet a kezdetekkel?

Balázs Klári és Korda György
Korda György és Balázs Klári felidézte a legelső csókjuk történetét Fotó: Szabolcs László

Korda György mondta ki először

Az énekes házaspár idén már a 44. házassági évfordulóját ünnepelte: manapság a sztárvilágban az is ritka, hogy egy páros egyáltalán ennyi ideig legyen kapcsolatban. A Korda házaspár korábban már többször beszélt arról, hogy Klárika nehezen adta be a derekát: többször így elutasította Gyuri bácsit, mielőtt szerelmük szárba szökkent volna. Az első csókról és szerelmi vallomásról azonban most beszéltek először!

Szombathelyen, egy csárdában voltunk és hagymás csülköt ettünk” – kezdett bele az első ránézésre nem túl romantikus helyzet felidézésébe Klári a Magyarország, szeretlek! című műsorban.

Egymás mellett ültünk, és még nem kezdtünk el enni, amikor Gyuri átfogta a vállamat és azt mondta: szeretlek. Visszakérdezett: és te? Én pedig azt válaszoltam: én is. Ekkor csattant el az első csók is.

„A dolog pikantériája, hogy édesapám és édesanyám is Szombathelyen csókolták meg egymást először” – idézte fel mosolyogva a kedves emléket.

A Magyarország, szeretlek! című műsorban vallott kapcsolata kezdetéről Balázs Klári és Korda György Fotó: Máté Krisztián/MTVA

Csalódás volt Párizs

Gyuri bácsi idén ünnepelte 85. születésnapját, de fiatalos lendületéből mit sem vesztett. A Hot! magazinnak nemrég elárulták: írtak egy bakancslistát, amin leginkább utazási célok szerepelnek Európában és az országunkon belül. Már több tételt is kipipáltak, de volt olyan hely, amiben egy picit csalódott a házaspár.

Szerencsére az ízlésünk nagyjából egyforma, mindketten ugyanazokért a helyekért rajongunk. Rómát imádjuk, a Vatikán csodálatosan szép, viszont Párizs nem olyan volt, mint vártuk”árulta el Gyuri bácsi.
Igen, pedig annyira kíváncsi voltam rá, hiszen a szerelem városa!” – vette át a szót Klári. De sajnos hatalmas volt a tömeg, nem voltak barátságosak, és nem akartak angolul beszélni az emberek. Ráadásul az egyik üzletben ellopták a fényképezőgépemet! Egy nagyon szép bőrtokban tartottam, és mivel az eladón és rajtunk kívül nem láttam mást a boltban, leraktam a gépet a pultra, hogy megnézzek egy szép pulóvert. Mire visszafordultam, már nem volt ott! Hiába beszéltem az eladóhoz, nem értette, mit mondok neki. Nagyon elkeseredtem, ugyanis olyan emlékek voltak benne, amelyek pótolhatatlanok.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás