Hajós András sokkoló vallomást tett: „Magamtól is undorodok” - Videó

Viccelődés után jöhetett a magyarázkodás, de Hajós András kivágta magát.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.09.
Till Attila undor Hajós András vallomás sztárban sztár

Óriási műsort láthattak a TV2 nézői. A Sztárban sztár All Stars idei második adása sok emlékezetes, vicces produkciót hozott, egy adott ponton Till Attila annyira nevetett, hogy alig bírta folytatni a műsort. Akadtak azonban bőven mélyenszántó és érzelmes pillanatok is. 

8G0A3937
Fotó: Metropol

Az egyik ilyen éppen Hajós Andráshoz volt köthető. A Sztárban Sztár All Stars zsűritagja éppen azt ecsetelte, milyen ügyesek a versenyzők, mikor váratlan fordulatot vett a beszélgetés. A műsorvezető és a zsűritagok egymással viccelődtek, amikor Till Attila megszólította Hajós Andrást is azzal ugratva, hogy az előző napi adásban elképesztő kulturáltan, hihetetlen eleganciával tudott undorodni néhány produkciótól. Ezt pedig a dalszerző sem hagyhatta szó nélkül. 

„Nem. Amit ilyenkor az arcomon látsz az az, hogy azért azt tegyük hozzá, talán a Buci kivételével, ha nem sértődtök meg, nem tudnánk ilyen produkciókat csinálni. Én biztos, hogy nem tudnék. Szóval azt szeretném, ha mindenki tudná, hogy ilyenkor magamtól is undorodom” - fejtette ki Hajós András. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás