Itt a nagy bejelentés: érkezik az újabb baba a királyi családba

Kiderült az is, hogy mikor érkezik a pici.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.03.
Módosítva: 2024.09.03.
gólyahír Zsófia hercegnő Károly Fülöp királyi család

Óriási a boldogsága a svéd királyi családban: Zsófia hercegné és Károly Fülöp herceg hamarosan négygyermekes szülő lesz! – jelentette be a királyi udvar.

kisbaba, baba, újszülött, lábak
Bővül a svéd királyi család (Fotó: unsplash.com – Képünk illusztráció)

Károly Fülöp herceg és Sofia hercegné nagy örömmel jelenti be, hogy a hercegné a negyedik gyermeküket várja

– olvasható a hivatalos közleményben, amely megjegyzi: a kismama jól érzi magát, a baba pedig 2025 februárjában érkezik.

A palota megerősítette, hogy a hercegné programja az ősz folyamán változatlan marad, egyetlen nyilvános eseményét sem mondja le. A hétvégén a pár részt vett Märtha Louise norvég hercegnő és Durek Verrett sámán esküvőjén. A hercegi pár, mely 2015-ben mondta ki a boldogító igent, két napot Arvikában, Edában és Karlstadban tölt, a megye hivatalos honlapja szerint a „rugalmasságra és a fenntartható változásra” összpontosító programmal.

A svéd hercegi párnak már van három gyermeke, a 8 éves Sándor herceg, a 6 éves Gábor herceg és a 3 éves Julián herceg. A negyedik baba neméről egyelőre nincs információ. Károly Fülöp a negyedik a svéd trónöröklési rendben, ő XVI. Károly Gusztáv király és Szilvia királyné egyetlen fia, és második gyermeke. Nővére, a 47 éves Viktória hercegnő a trónörökös – emlékeztet cikkében a brit Express.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás