Mi történt? Kerekesszékben kapták lencsevégre az Exatlon győztesét

Kerekesszékben látták Herczeg-Kis Bálintot. Az Exatlon győztese különleges okból döntött így.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.09.10.
Módosítva: 2024.09.10.
Exatlon Herczeg-Kis Bálint Paralimpia

Herczeg-Kis Bálint nemcsak az Exatlon Hungary kupáját nyerte meg, de a nézők szívét is. Most újra jólelkűségéről tett tanúbizonyságot.

20210607_exatlon_2772_MK_ripost_02 Herczeg-Kiss Bálint
Herczeg-Kis Bálint megnyerte az Exatlon Hungary 3. évadát, majd nemrég ezüstérmes lett az Exatlon Hungary All Starban, most viszont kerekesszékben mutatkozott (Fotó: Máté Krisztián)

Herczeg-Kis Bálint: „Tök jó élmény volt kipróbálni”

Bálint az Exatlon legfiatalabb versenyzőjeként vágott bele 2021-ben az a sportreality harmadik évadába, amit meg is nyert, majd következő évben, az Exatlon Hungary All Star évadban ezüstérmes lett. Nemcsak sportteljesítményével nyűgözte le csapattársait és a nézőket, de emberségességével, egyenes jellemével is. Most különös kép készült róla: a sportos fiatalt kerekesszékben kapták lencsevégre.

Herczeg-Kiss Bálint
Herczeg-Kis Bálint különleges sportban próbálta ki magát (Fotó: Instagram)

Hamar tisztázta, nem baleset érte, csupán a paralimpia magyar sikerein felbuzdulva kipróbálta magát egy különleges mozgásformában.

Tök jó élmény volt kipróbálni, hogy milyen sportot űzni kerekesszékben. Egész gyorsan bele lehet jönni. Minden tiszteletem azoknak, akik így is sportolnak! Tényleg semmi sem lehet akadály, hogy sportoljon az ember!

– írta közösségi oldalán a felvételhez, amin épp rendhagyó módon kosárlabdázik.

Az Exatlon sztárja elismeréssel adózott a parasportolók előtt (Fotó: Instagram)

Lakókocsival járja a világot az Exatlon sztárja és menyasszonya

Bálint izgalmas nyáron van túl. Menyasszonyával, akivel már a családalapításon gondolkoznak, de előtte még egy életre szóló kalandba vetették magukat: lakókocsival járják a világot. 
 

Nekem már régebben is vágyam volt egy lakókocsi

– mondta korábban a Metropolnak, majd kifejtette: „Készen venni egyet, az nagyon drága, így végül furgonokat kezdtünk nézni. Úgy vagyok vele, hogy azon kívül, hogy saját magunknak építeni egyet nemcsak költséghatékonyabb, de izgalmas közös projekt Annával a tervezés, a megvalósítás, és mivel saját magunk csináljuk, így jobban meg is becsüljük!”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás