„Ebben a képben minden benne van!” – Egymás karjában jelentette be a hírt Mikes Anna és Krausz Gábor

A sztárpár rajongói örömmel fogadták a bejelentést.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.09.02.
Krausz Gábor Ázsia Expressz Mikes Anna

Nem túlzás kijelenteni, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme igazi, tündérmesébe illő románc módjára bontakozott ki – a nézők szeme láttára. A pár egy évvel ezelőtt került először kapcsolatba egymással, mialatt elkezdték a felkészülést a TV2 táncos vetélkedőjére, a Dancing with the Starsra. A baráti viszonyból azonban hamarosan szerelem lett, az pedig már csak a habot jelentette azon a bizonyos tortán, hogy végül ők lettek a műsor negyedik évadának győztesei is.

Krausz Gábor és Mikes Anna
Mikes Anna és Krausz Gábor (Fotó: Havran Zoltán)

A sztárpár ezután egy újabb kihívásba vágott bele, amikor csatlakozott az Ázsia Expressz ötödik évadához. A műsor szeptember elsején vette le kezdetét a TV2-ön, amit Mikes Anna a közösségi oldalán is sietett tudatni a rajongóival.

Akkor ma este Ázsisssssaaaa Expresszzzz! Első adás 19:20!

– jelentette be a minap közzétett Instagram-posztjában a profi táncosnő, amihez egy Krausz Gáborral közös, romantikus, ölelkezős fotót is csatolt.

Ebben a képben minden benne van!

– jegyezte meg a kommentszekcióban az egyik követő.

Már alig várom, de hihetetlen, hogy hogy elrepült az idő. Szinte most volt, amikor indultatok, most meg már mi is nézhetjük a műsort. Egy biztos, bármi is lesz a végeredmény, Ti egészen biztosan nyertesek vagytok, hiszen sok barátság, szerelem, házasság túl sem éli az ilyen műsort, ti pedig azóta már túl vagytok egy álomszerű nyáron is. Szeretünk Titeket, és szurkolunk mától. Gyerünk, menni fog!

– fejtette ki a gondolatait egy újabb lelkes rajongó.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás