Most mindenkire szükség van: már csak a rajongók segíthetnek a népszerű magyar együttesen

A zenekar nyár elején került szorult helyzetbe, ugyanis egy éjszaka ellopták azt a buszt, amivel fellépésekre járnak, és az összes hangszerük is benne volt. A Balkan Fanatik tagjai és a rendőrség ugyan mindent megtett, hogy megtalálják a járművet, de nem jártak sikerrel, így csak a zenésztársaik segítségének volt köszönhető, hogy nem kellett lemondaniuk a nyári koncertjeiket. Most viszont a rajongók összefogására van szükség.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.19. 11:30
Módosítva: 2024.09.19. 12:27
koncert Balkan Fanatik hangszerek segítség

Ahogy nyár elején megírtuk, szívszorító helyzetbe került a Balkan Fanatik zenekar, hiszen júniusban mindenüket elvesztették. A csapat turnébusza egyik napról a másikra nyom nélkül eltűnt, benne az összes hangszerükkel, így nemcsak a koncertekre való eljutás, hanem maga a zenélés is veszélybe került. Végül a zenésztársaik példás összefogásának köszönhetően nem kellett lemondaniuk a nyári koncertjeiket, hanem kölcsönhangszerekkel végigzenélhették a nyarat. Ám eljött az idő, most szükség van a rajongók segítségére is, hogy újra talpra állhassanak, ezért önsegélyező koncertet szerveznek.

Balkan Fanatik
Önsegélyező koncertre készül a Balkan Fanatik, a rajongóik segítségét kérik (Fotó: Balkan Fanatik)

De mi is az az önsegélyező koncert? A Balkan Fanatik most feltalálta a műfajt, és október 12-én megmutatja, hogyan kell ezt csinálni – a teljes bevételt pedig a júniusban meglovasított hangszereik újravásárlására költik majd.

Nyár elején egyik percről a másikra kihúzták alólunk a talajt, vagy ami még rosszabb, a lehetőséget, hogy muzsikálhassunk, mikor egy koncertekkel teli hétvége előtti éjszakán ellopták a hangszereinkkel megpakolt buszunkat. Habár a nyarat a hazai zenésztársadalom és a barátaink példátlan összefogásának köszönhetően kölcsönhangszerekkel végigzenélhettük, mattot kaptunk. És itt messze nemcsak a megélhetésünkről van szó, hanem annál sokkal többről – a koncertezés nekünk nem egy munka, hanem az életünk –, persze ezt egyetlen zenekedvelő embernek sem kell bemutatni. És bár nem túlzás azt mondani, hogy az ország egy emberként leste, kereste a köddé vált buszt, mégsem zárult sikerrel a nyomozás. Eljött sajnos az idő, hogy új fejezetet nyissunk a Balkan Fanatik történetében: hangszereket kell vásárolnunk, hogy folytathassuk a zenélést – ez viszont sokmilliós tételt jelent , így ebben most a ti segítségetekre is szükségünk lesz

– üzente felhívásában a zenekar.

A Balkan Fanatik hatalmas bulit ígér

A csapat azt is elárulta, a segítségért cserébe a már jól ismert Balkan Fanatik-dalokkal és koncerthangulattal várják a rajongókat:

Persze semmit sem kérünk ingyen: azt tervezzük, hogy csapunk egy fergeteges, ízig-vérig Balkan-bulit az Akvárium NagyHalljában október 12-én, ami után a teljes bevételt hangszervásárlásra fordítjuk – ráadásul, akinek az alapárú jegyen felül is van kedve és lehetősége patronálni a zenekart, különböző összegű speciális támogatói belépőkből válogathat majd. Az ötlethez pedig máris csatlakozott Copy Con és csapata is, hogy még nagyobb banzáj kerekedhessen ebből az egész sztoriból, meghálálva nektek a szeretetet és a segítséget.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás