Titokban megszületett az RTL botrányhős sztárjának gyermeke?

Gyanús jelekre lettek figyelmesek a rajongók. Turi Xénia a várandóssága kapcsán korábban elég merész kijelentéseket tett, néhány hete pedig gyanúsan eltűnt a közösségi oldalakról, a kommentelők szerint talán éppen ezekben a napokban ad életet kisbabájának.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.08.16.
Módosítva: 2024.08.16.
kismama turi xénia szülés

Túri Xénia igencsak felkavarta az állóvizet az elmúlt hónapokban. Az RTL botrányhős celebje igencsak polgárpukkasztó kijelentéseket tett várandóssága kapcsán. Az elmúlt hetekben azonban gyanúsan nagy a csend.

Turi Xénia
Turi Xénia közösségi oldalán gyanúsan nagy a csend, a kommentelők szerint megszületett a kisbabája (Fotó: Facebook)

Szülési szabadságra ment Turi Xénia?

Hová tűnt Turi Xénia?! Mióta terhes lett, folyamatosan tele volt vele az Insta, aztán gondoltam, rákeresek, megvan-e már a baba, és látom, hogy július 3-i az utolsó poszt… Majd egyszer csak bedob egy babatalpas képet? Az olyan eredeti lenne…” – ironizált egy Reddit-felhasználó.

Több kommentelő is osztozott a véleményén, egyikük felidézte, hogy Xénia korábban közösségi oldalán árulta el, hogy nagy esély volt a koraszülésre, ami miatt gyógyszert is szedett. Nem tartja kizártnak, hogy végül tényleg idő előtt jött világra a bébi, és most minden idejét vele szeretné tölteni a kismama.

Turi Xénia
Az RTL botrányhős sztárja meglepő kijelentéseket tett a várandóssággal és szüléssel kapcsolatban is (Fotó: Turi Xénia)

Turi Xénia: „Nem szeretném a fájdalommal stresszelni magam”

A Love Island című műsor egykori szeplőjének a várandóssága sokszor volt téma mostanság a kommentelők körében, a fiatal nő ugyanis elég meredek kijelentésekkel bombázta a közönségét.

A manapság nagyon népszerű „ősanya” kifejezés nem épp megfelelő jelző a kismamára, aki már jóval a vajúdás előtt eldöntötte, hogy a szüléstől való félelem miatt császármetszést szeretne, és nagy valószínűséggel nem fogja anyatejjel táplálni a születendő babáját, akinek már a nevéről is döntött.
Nem fogom szoptatni Zoét. Az az igazság, hogy ez a családon belül is mindenkit nagyon megosztott, sőt van, akivel nem is beszélek, amikor szóba jön ez a téma, mert nem vagyok hajlandó ezen veszekedni. Régebben volt egy elrontott mellműtétem. Ezek után annyira érzékeny lett a mellbimbóm, hogy ha a pólóm hozzáér is rosszul vagyok. Így nem szeretném mellre tenni a kicsit, de még a fejéssel egyszer megpróbálkozom, de nem szeretném a fájdalommal stresszelni sem magam, sem a kicsit, és így biztosan béke és nyugodtság lesz. Jeleztem is, hogy nem szeretném, hogy szülés után mellre tételre hozzák a kicsit majd, ezzel én meg fogok magamban próbálkozni otthon a négy fal között” – szögezte le korábban a Ripostnak, akkor pedig azt is elárulta, hogy a kicsi apukája jelen lesz a bébi életében.

De az említett férfi kilétét homály fedi, a botrányhős celeb végig titokban tartotta, kivel alapít családot. Majd egyszer csak már arról számolt be közösségi oldalán, hogy valójában nem is alkotnak egy párt
Mint ahogy a várandóságom alatt szinte mindent egyedül csináltam, így az edzés is nagy fejtörés, hogy oldom majd meg, de amíg nem kúszik, addig le tudom majd vinni magammal.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás