Sokkoló tragédia érte Mariah Carey-t: egy nap alatt elvesztette édesanyját és nővérét is

Az aranytorkú énekesnő maga erősítette meg a gyászhírt.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.28.
mariah carey tragédia gyász

A Life.hu is beszámolt arról, hogy tragikus hírt osztott meg a világhírű énekesnő, Mariah Carey. Az All I want for Christmas előadója ugyanis a People magazinnak elárulta, kettős gyász érte: egy napon belül elvesztette szeretett édesanyját, Patriciát és lánytestvérét, Alisont is. Az énekesnő részleteket nem közölt arról, mi okozta szerettei halálát.

mariah carey
Egy napon belül vesztette el anyját és nővérét is / Fotó: Metropol

Összetört a szívem, mert a hétvégén elvesztettem édesanyámat. Ezt követően tragikusan a nővérem is elhunyt ugyanazon a napon. Hálásnak érzem magam, hogy az egész múlthetet anyával tölthettem, mielőtt az örök mezőkre távozott. Értékelem mindenki szeretetét és támogatását, tiszteletét a magánéletem iránt ezekben a felfoghatatlanul nehéz időkben

- közölte Mariah Carey szűkszavúan.

Lányához hasonlóan Patricia ugyanúgy zenei körökben mozgott, a Juilliardon tanult hangképzést, ott lett képzett operaénekesnő. Mariah kapcsolata azonban édesanyjával nem volt tökéletes a UNILAD szerint. Erről 2020-ban megjelent önéletrajzi könyvében beszélt:

Mint életem sok területe, így utam az édesanyámmal való kapcsolatomban is tele volt ellentmondásokkal és állandó vitákkal. Sosem volt csak fekete és fehér. Tele volt a szivárvány színeivel. Érzelemdús volt. A kapcsolatunk a büszkeség, fájdalom, szégyen, hála, féltékenység, csalódás és csodálat keverékéből állt. Egy nagyon bonyolult szeretet köt minket össze édesanyámmal.

Szavait végül ezzel zárta akkor:

Úgy vélem, mindent legjobb hite szerint tett. Mindig is szeretni foglak, ahogy csak tudlak.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás