Rettegés és álmatlan éjszakák: műteni kellett Szabó Ádám feleségét

Az ismert harmonikás és kedvese Jennifer 2023 őszén keltek egybe, mindössze egy évvel azután, hogy kiderült egy párt alkotnak. Úgy tűnik azonban, hogy az idő őket igazolja, hiszen Szabó Ádám és felesége között azóta is dúl a szerelem, olyannyira, hogy amikor a párja kórházban feküdt az énekes annyira aggódott, hogy még aludni sem bírt.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.08.23.
Szabó Ádám Jennifer szerelem rettegés kórház

Szabó Ádám és Farkas Jennifer 2022-ben találtak egymásra, majd egy évre rá 2023 őszén már össze is házasodtak. A pár boldogabb, mint valaha, és nemrégiben azt is elárulták, hogy idén ősszel újabb nagy lépésre készülnek, hiszen belefognak a babaprojektbe. Ám úgy tűnik most némi árnyék vetült a boldogságukra, hiszen Jennifert meg kellett műteni. A harmonikás annyira aggódott szerelméért, hogy éjszakákon át álmatlanul forgolódott, amíg felesége a kórházban volt.

AC4I6237 Szabó Ádám
Szabó Ádám felesége műtétje miatt végig rettegett (Fotó: Szabolcs László)

Szabó Ádám párja az Instagram-oldalán vallott arról, hogyan vészelték át a külön töltött napokat, és hogy mennyire nehéz volt ez mindkettejük számára:

Végre újra együtt úton-útfélen. Egy hete műtöttek ismét, és ezért pár napig nélkülöznünk kellett egymást (természetesen csak a koncertek alatt). De ezt a kevés időt is nehezen viseltük egymás nélkül. Összeforrtunk, és úgy érzem, hogy a Férjem nélkül nem kapok levegőt, nem dobog teljesen a szívem, és olyan mintha a sötétben tapogatóznék. Ezek az érzések még jobban felerősödnek amikor ápolásra szorulok, mert ilyenkor érzem igazán mennyire szeret engem. Mindenben segített és támogatott, és amíg nem izgultam és féltem az egésztől, Ő rettegett és nem aludt. Miattam. Az önzetlen, tiszta szívét a világon mindennél jobban szeretem. Köszönöm, hogy a feleséged lehetek!

Szabó Ádámnak minden vágya teljesült

Az énekes idén júniusban ünnepelte a 32. születésnapját, aminek kapcsán az Instagram-oldalán elárulta, azzal, hogy rátalált szerelmére, minden álma valóra vált, így nem csoda, hogy ennyire aggódott a műtét miatt is:

Sok mindenről álmodozik az ember! Vannak kívánságaink és vágyaink az életben, amik vagy sikerülnek, vagy nem. Hogyha belegondolok abba, hogy születésnapom alkalmából mit kívánhatnék őszintén szólva nem tudnék rá válaszolni, mert úgy érzem, hogy nagyon teljes az életem, és egy olyan személy van mellettem 0-24, aki minden kívánságom, vágyam, életem egyaránt. Mellette jobb 32 éves ember vagyok, mint azt valaha el tudtam volna képzelni. 1 év és 2 nap van közöttünk és óriási boldogság, hogy minden évben együtt tudjuk ünnepelni azt, hogy vagyunk egymásnak és egymásért. Köszönöm Istenem, hogy megélhettem/megélhettük ezt az évet szerelemben, tiszteletben, egészségben!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás