Visszavonulásra szólították fel a magyar énekesnőt: „Teljesen ki vagyok borulva!”

Teljesen kiakadt a Bestiák énekesnője, hogy a TikTokra felkerült egyik videója alá csak és kizárólag negatív kommentek érkeztek: többen a visszavonulását követelték!



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.07.17.
Bestiák énekesnő kifakadás

Sokan emlékezhetnek a Bestiák nevű lánytrióra, akiket az 1990-es évek végén még Kozso menedzselt. Az egykor népszerű csapat oszlopos tagja, Miss Bee, azaz Somorjai Ilona azóta is a popszakmában tevékenykedik, különböző élő zenei produkciói vannak, illetve Bestiák Retro Őrület Show-jával járja az országot – nem kis sikerrel. A formáció trió- és show-jellege okán Berényi Adriennel és Varga Alexandrával kiegészülve lépnek színpadra évek óta, akik szintén nem mellesleg professzionális táncosok és táncoktatók. Éppen maximalizmusa miatt is sokkolta Bee-t a kommentelők negatív kritikája.

Miss Bee és a Bestiák
Miss Bee évtizedek óta színpadon áll Fotó: Bestiák Retro Őrület Show

Miss Bee: Nem fogom abbahagyni az éneklést!

Az énekesnő egyik fellépéséről a minap megjelent egy videó a TikTokon, ami csak a félplayback koncertje legelejét mutatta meg. Több probléma is akadt a technikával, ami persze rövid időn belül helyreállt, de emiatt kapott hideget-meleget Miss Bee, aki teljesen kiakadt, hogy kizárólag negatív kommentekkel találkozott emiatt.  Többen például azt írták neki, hogy vonuljon vissza, és inkább ne lépjen már színpadra!

„Mivel most egy ilyen rész került fel – hát óriási fikázás indult – persze szerencsére az ismerős letörölte a videót, így most már nem mehet tovább a fikázódás, de teljesen ki vagyok borulva, hogy hogy lehetnek ennyire rosszindulatúak az emberek?! – mindegy az ő kedvükért, azért nem fogom abbahagyni az éneklést, miután gyermekkoromtól az életem része‼️ Ha valaki veszi a fáradtságot és nem rosszindulatú, akkor hallhatja, hogy nem nekem kellene abbahagyni az éneklést ebben az országban… de mindegy is!” – írta közösségi oldalán Miss Bee, aki a Metropolnak kifejtette: hirtelen elkeseredett, de mivel kiadta magából az érzéseit, ezért már nem foglalkozik a rosszindulatú megjegyzésekkel. 

Miss Bee kiventillálta magából ezt a dolgot

Miss Bee mára sokkal nyugodtabban látja a történteket.  

Egyrészről teljesen értem, hogy az emberek miért ilyenek. Sajnos az utóbbi időben sokak füle elszokott az igényes zenétől, de persze a kákán is csomót keresnek, ha lehet. Úgy érzem, nekem tényleg nem kell bizonygatnom, hogy értek a szakmámhoz, rengeteget énekeltem élő zenekarral, külföldön és itthon egyaránt! Segíteni is szeretnék léleksegítő zenéimmel a jövőben… Sajnos, sok emberben nagy fokú a negativitás, pedig a félplayback fellépésnél, szomorú, de nincs idő a hangbeállásra. Általában sietni kell tovább… kell pár perc, míg helyére kerül minden. 2006 óta foglalkozom önfejlesztéssel és tudom, hogy nem mindenki rezeg azonos hullámhosszon, így nem is tudok mindenkit meggyőzni arról, hogy igen is élő a produkció és jó! De ott élőben nincs is erre szükség!

 – mondta a Metropolnak Somorjai Ilona, aki hozzátette, hogy csak ki kellett ventillálni magából az érzéseit. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás