Kiakadtak a kommentelők: Opitz Barbi fotói köszönőviszonyban sincsenek a valósággal

A fiatal énekesnő igen gyakran keveredik botrányokba mostanában, hol a párkapcsolata, hol pedig a fotói és videói miatt akadnak ki a kommentelők. Most épp az utóbbi a helyzet, követői szerint ugyanis Opitz Barbi a való életben egyáltalán nem úgy néz ki, mint, ahogy az Instagram-oldalán...



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.07.18.
opitz barbi valóság szerkesztés botrány fotók

Opitz Barbi ismét kiverte a biztosítékot a kommentelőknél, most épp nem a párkapcsolatával, hanem a fotóival sikerült kiakasztania a követőit. Sokak szerint az énekesnő igencsak túltolta a szerkesztést a képein, olyannyira, hogy már szinte nem is hasonlít a valódi önmagára.

opitz barbi-04-BS
Opitz Barbi botrányai folytatódnak, most épp a külseje miatt akadtak ki a rajongók Fotó: Bánkúti Sándor

Túl sok a filter

Bár az énekesnőnek rengeteg rajongója van és sokan teljesen odavannak a külsejéért, a legutóbbi fotók alatt mégis elég sokan megjegyezték, hogy úgy érzik túl sok filtert használ. Van olyan is, aki szerint egyenesen műanyag baba hatása van a képeknek, de nem a jó értelemben. Egyes követői szerint nemcsak nem áll jól neki ez sok FaceApp, de a fiatal követőire nézve kifejezetten káros is, hiszen ezzel azt sugallja nekik, hogy nem mutathatják meg a valódi arcukat ha az nem tökéletes.

Kicsit túl sok lett a faceapp. Szerinte ez szép? Vagy azt gondolja nem vesszük észre, hogy ez nem az igazi arca és a valóságban közel sem így néz ki? Nevetséges

 – írta az egyik követője feldúltan.

Szerintem ő azt hiszi tényleg így néz ki. Lehet nincs otthon tükre – egészítette ki egy másik felhasználó.

Opitz Barbi sminkjét sem hagyták szó nélkül

Barbi követői nem csak a szerkesztést, a sminket is sokallják az arcán:

Ez a fajta vastag smink annyira proli hatást kelt, mintha sose mosná le és mindennap csak rákenne egy újabb réteget.

„Kényszert érzek, hogy fogjak egy nedves törlőkendőt és letöröljem az arcát, majd megfésüljem – tette hozzá egy másik kommentelő.

Olyan, mint egy bohóc

 – írta még valaki, amivel sokan egyetértettek.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás