Nádai Anikó egy fotóval tudatta: óriási a boldogság

Komoly eseményen van túl a műsorvezető és Hajmásy Péter kisfia, Alex. Nádai Anikó természetesen el is büszkélkedett a történtekkel.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.07.24.
Nádai Anikó Hajmásy Péter kisfiú

Fontos esemény történt július 23-án Nádai Anikó kisebbik fiának életében! A csinos műsorvezető egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben büszkélkedett el azzal, hogy a kétéves Alex túl van élete első hajvágásán, amiért egy oklevelet is kapott.

Nádai Anikó, Hajmásy Péter
Hajmásy Péter és Nádai Anikó kisfia a napokban lett kétéves (Fotó: Markovics Gábor)

Büszkén adjuk át oklevelünket Hajmásy Alex kitartó és bátor magatartásáért életének első hajvágása közben

áll a diplomán, amihez Alex levágott tincseit is mellékelték egy átlátszó kis zacskóban.

Nádai Anikó érthető okokból büszke a kisfiára, akinek nem lehetett könnyű feladat nyugodtan, szinte mozdulatlanul ülni, miközben életében először megszabadítják a hosszú tincseitől.

Nádai Anikó
Nádai Anikó kisfia túl van élete első hajvágásán (Fotó: Instagram)

Nádai Anikó párja hamarosan elveszi a műsorvezetőt

Nádai Anikó és Hajmásy Péter két éve járnak jegyben, és már közös gyermekük is született, eddig mégis valahogy nem volt megfelelő alkalom arra, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Bár már tavaly nyáron is szó volt róla, hogy anyakönyvvezető elé állnak, az is elmaradt. A rajongók azonban remélik, hogy hamarosan megtörik a jég.

Az esküvő kérdése lassan négy éve, minden tavasszal felmerül, köszönhetően a sztárpár követőinek, akik megállás nélkül nyüstölik Anikóékat a témában. A műsorvezető már többször is azt nyilatkozta, hogy „na most már tényleg meg lesz tartva”, illetve, hogy „majd a jövő nyáron”, de ez idáig nem történt semmi. Egészen mostanáig. A hírek szerint a páros komoly szervezkedésbe kezdett, mert héthatárra szóló bulit szeretnének tartani, ahol a gyerekeken és rokonokon kívül ott lesznek a legjobb barátok is. De mivel mindketten igen aktív szociális életet élnek, ez legalább 200 embert érinthet, ha nem többet... Ennek bizonyítéka, hogy Nádai Anikó most már az Instagram-oldalán is több kérdezőnek válaszolja azt, hogy 2025-ben biztosan megtörténik a nagy esemény írta a Bors.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás