Jöhet a nagy összeborulás? Miley Cyrus apja békejobbot nyújtott az énekesnőnek

A countryénekes friss házassága végleg megrontotta a kapcsolatát a középső lányával. Most, hogy Billy Ray kidobta Firerose-t, Miley Cyrus hajlandó helyrehozni a viszonyukat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.21.
miley cyrus apja Billy Ray Cyrus lánya

Egykor szívmelengető apa-lánya párost alkottak a képernyőn és azon kívül is. Sok-sok éven át dolgoztak együtt Miley Hannah Montana-korszakában, ami világhírt hozott a tinilánynak. Az első utalásokat az elhidegülésükre 2013-ban vették észre a rajongók, amikor Billy Ray és Trish 20 év után bejelentették a válási szándékukat. Később kibékültek, 2022 áprilisában mégis elváltak. Ray még az év augusztusában eljegyezte Johanna Rose Hodges ausztrál énekesnőt – művésznevén Firerose-t –, Trish pedig 2023 augusztusában hozzáment Dominic Purcell színészhez. Miley Cyrus örült az anyja új férjének – az apja választottjának már kevésbé.

Miley Cyrus hajlandó békülni az apjával - Metro
Miley Cyrus apja új felesége miatt veszett össze lányával (Fotó: Getty Images / hot! magazin)

Miley kezdettől gyűlölte a nála csak három évvel idősebb Firerose-t

– állította egy bennfentes az In Touch­nak, majd folytatta:

– Azt mondta az apjának, hogy az énekesnő csak egy pénzéhes aranyásó, aki Billy Ray hátán felkapaszkodva akar karriert csinálni. Emiatt az énekes annyira megharagudott Mi­ley-­ra, hogy többé szóba sem állt vele.

Májusban viszont Billy Ray mindössze hét hónap házasság után kidobta fiatal feleségét, és azt reméli, hogy végre kibékülhet Mi­ley-­val. A válási iratok szerint Fire­rose többször is lenullázta a férje bankszámláját, de Billy Ray azon akadt ki igazán, hogy a nő nem árulta el neki, hogy korábban már házas volt.

Miley Cyrus hajlandó békülni az apjával - Metro
Miley Cyrus szerint az ausztrál énekesnő csak az apja révén akart karriert csinálni (Fotó: Getty Images / hot! magazin)

Miley Cyrus apja bármit megtenne, hogy kibéküljön lányával

A bűnbánó apa békejobbot nyújtott Mileynak, a közösségi médiában megjelent bejegyzésében nagy túlélőnek és káprázatos művésznek nevezte az énekesnőt.

Billy Ray végre tisztán lát Firerose-zal kapcsolatban, és bármit megtenne, hogy helyrehozza a kapcsolatát világhírű lányával – mesélte az informátor, majd hozzátette:

Mi­ley szerint az elhidegülésükről kizárólag az apja tehet, de miután az aranyásó végre kikerült a képből, megpróbál újra szeretetteljes kapcsolatot kialakítani Billy Ray-­jel.

Miley Cyrus hajlandó békülni az apjával - Metro
Hannah Montanaként lett világhírű a tinédzser Miley Cyrus, akit az apja egy percre sem hagyott magára (Fotó: Northfoto / hot! magazin)
hot címlap
További sztárhírekért olvassa a HOT! magazin e heti számát (Fotó: hot! magazin)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás