„Mi a fenét képzelnek ezek?” – Fülöp herceg őrjöngött Harry és Meghan bejelentését követően

Fülöp herceg állítólag elképesztően dühös volt, miután tudomást szerzett unokája, Harry herceg és Meghan Markle tervéről, hogy elhagyják a királyi családot.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.17.
Meghan Markle botrány Harry herceg Fülöp herceg

A néhai Fülöp herceg állítólag forrongott a dühtől, és azt kérdezte, hogy „mi a fenét képzelnek ezek?”, amikor meghallotta Harry herceg és Meghan Markle döntését, miszerint elhagyják a királyi családban betöltött szerepeiket és tisztségeiket, és önálló életbe kezdenek az Egyesült Államokban.

Duke of Edinburgh death
Fotó: Danny Lawson

Harry és Meghan 2020-ban az egész világot sokkolta, amikor bejelentették, hogy lemondanak a királyi családban betöltött szerepükről, és elindulnak Észak-Amerikába a „pénzügyi függetlenség” megszerzése érdekében. Edinburgh hercegénél, aki 2021-ben hunyt el, állítólag heves reakciót váltott ki a páros váratlan bejelentése.

A palota egyik bennfentese azt állította, hogy Fülöp herceg teljesen értetlenül állt a döntés előtt, és feltette a kérdést, hogy „mi a fenét képzelnek ezek magukról”, amikor tájékoztatták a sussexiek szándékairól.

 A Mirror beszámolója szerint a forrás hozzátette: 

A herceg úgy érezte, cserbenhagyták, mélyen megsértették őt. Fülöp azzal vádolta Harryt és Meghant, hogy nincs bennük tisztelet, és belefáradt a viselkedésükbe

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás