Gelencsér Timi leleplezte a világsztárt: „Most még nagyobb lett a rajongásom”

A Miss World Hungary és a Dancing with the Stars egykori győztese világhírű teniszezővel fotózkodott a napokban. Gelencsér Timi a Metropolnak adott interjújában elmesélte, hogy mit keresett Mallorcán és milyen élmény volt Rafael Nadallal találkozni.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.07.06.
Gelencsér Timi Mallorca Nadal tenisz

Gelencsér Timi nemrég Mallorcán járt az édesanyjával, ahol különleges élményben volt részük. A csinos műsorvezető rajong a teniszért, pont úgy, mint anyukája.

Gelencsér Timi
Gelencsér Timi rajong a teniszért (Fotó: Szabolcs László)

Gelencsér Timi igazi klasszissal találkozott

Timi elárulta, hogy a nagy találkozást tulajdonképpen annak köszönheti, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szoktak. „Hozzászoktam, hogy mindig közel parkolok, olyan, mintha lenne a fejemben egy saját térképem, mert akárhova megyek, mindig szoktam helyet találni a bejáratnál. Amikor elmentünk megnézni Nadal múzeumát és a tenisz akadémiáját, ez nem sikerült, dühös is voltam, hogy csak hátul volt hely. Tulajdonképpen ez volt mázli, ugyanis ahogy kiszálltunk, láttuk, hogy ott áll körülbelül tíz ember, pólókkal és teniszlabdákkal. Eszünkbe jutott, hogy lehet, hogy itt lesz Nadal és ebben a pillanatban meg is láttuk őt, akkor jött ki edzésről. Ott parkolt az autója a kerítésen belül, ahonnan viszont ki kellett jönnie, ha el akart indulni.

Kicsit még beszélgetett, aztán beszállt az autóba, mi pedig megrémültünk, hogy nem tudjuk elkapni egy fotóra. Végül egy várandós kismamával állt le fotózkodni, aki szerette volna, ha Nadal üzen valamit a születendő babának. Utána én is odarohantam, nagyon kedves volt, de csak odahajoltam mellé, körülbelül egy másodpercem volt megcsinálni a képet. Ő mindig mosolyog, eszméletlen volt ezt személyesen is megtapasztalni. Jó volt látni, hogy egy ennyire nagy sportoló a földön tud maradni emberileg. Eddig is követtem a munkásságát, de ezzel az élménnyel most még nagyobb lett a rajongásom.

Minden máshogy alakult

Gelencsér Timi elmesélte, hogy anyukája eredetileg három lányával kapta a közös utazást még 2020-ban, mert édesapja is kapott hasonlót, de a pandémia közbeszólt és nem tudtak elmenni rá. Közben egyik nővérének gyereke született, ezért abban maradtak, hogy közösen majd autóval megközelíthető helyre mennek. Így végül Timi kettesben ment édesanyjával Mallorcára, anya-lánya programra.

Nagyon közel állunk egymáshoz Anyukámmal, neki pedig nagy álma volt Mallorca, imádja Nadalt. Mivel a tenisz közös pont az életünkben, ezért vettünk jegyet a tenisz torna döntőjére is, megnéztük a férfi páros és egyéni döntőket. Két nap gyakorlatilag csak a teniszről szólt, utána voltunk egy road tripen és még két nap városnézésen. Mallorca fantasztikus volt, nagyon hangulatos kis sziget. Minden tökéletesen sikerült, de hamar eltelt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás