Veréb Tamás: „ A tehetség önmagában még kevés”

A színművész folyamatosan pörög, állandó előadásai mellett saját produkciókkal jelentkezik és magánéletére is jut ideje. Veréb Tamás karrierjéről és szerelméről mesélt.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.
Veréb Tamás Puskás ferenc színész tehetség

Veréb Tamás rendkívül sokoldalú énekes, a színházi körökben jól ismert színész már a századik előadásán is túl van a Puskás, a musical című darabbal, ezenfelül saját produkcióira és magánéletére is tud időt szakítani. A művész meglepő titkot árult el karrierjével kapcsolatban. 

Veréb Tamás
Veréb Tamás szerencsésnek tartja magát Fotó: Markovics Gábor

Jókor, jó helyen

A nemrég a Puskás Ferencet megelevenítő sorsjegy bemutatóján Tomit arról kérdeztük, hogyan viszonyul a szerencséhez az életben: 

Szerintem a szerencse egy nagyon fontos tényező egy előadóművész életében, aminek én kimondottan nagy figyelmet szentelek. Ha arról beszélünk, hogy mi kell ahhoz, hogy egy színész sikeres legyen, akkor a tehetség és rátermettség után biztosan a szerencsét mondanám. Lehet az ember a legcsodálatosabb színész és a legjobb énekes, akár a legjobb focista is, ha nem megfelelőek a körülmények, akkor nem fog előrébb jutni. A sikerhez mindenképp kell némi szerencse is, hogy legyen egy olyan pillanat az ember életében, amikor jókor, jó helyen van

– vallja a Sztárban sztár egykori nyertese. Veréb Tomi egyébként igaznak tartja azt a mondást, hogy aki sikeres a szerencsejátékokban, az nem sikeres a szerelemben és fordítva.

Én úgy érzem, hogy kimondottan szerencsés vagyok a szerelemben, főleg az elmúlt egy-két évben, ezért inkább nem is próbálkozom a lottózással

– mondja nevetve. 

Tényleg szerencsések vagyunk, mert mindketten abban az életszakaszban vagyunk, hogy rendkívül fontos a színház, a hivatás, de ma már egy picit fontosabb a család, nekem is és neki is. Sokkal előrébb helyezzük, hogy jusson időnk a szüleinkre, a rokonainkra, illetve egymásra, hogy mi magunk is tudjuk feltöltődni.”

Delhusa Gjon nagy sikerű dalát dolgozta fel legutóbb Fotó: Fotó: Markovics Gábor

Veréb Tamás új feldolgozása a nyár egyik slágere lehet

Veréb Tamás újonnan megjelent, DR BRS-sel közös dala már most óriási népszerűségnek örvend a TikTokon.

„A »Nika se perimeno« mindig is a kedvenc, retró dalaim közé tartozott. Szeretem a felvétel szövegét, számomra egy valódi szerelmi sztorit mesél el, mely velem is megtörtént egyszer Olaszországban” – árulta el Veréb Tomi.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás