Tolvai Reni ma is elérzékenyül, ha a Megasztárról van szó

Az énekesnő több mint tíz éve nyerte meg a tehetségkutatót, ami teljesen megváltoztatta az életét. Tolvai Reni ma is szívesen gondol vissza erre a sorfordító időszakra, ami valóra váltotta az álmát, sőt még az is előfordul, hogy elérzékenyül egy-egy emlék hatására.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.28.
Tolvai Reni megható Megasztár emlékek

Tolvai Reni 2010-ben nyerte meg a Megasztár 5. évadát, amellyel valóra váltotta álmát és beindította énekesi karrierjét. Az énekesnő azóta is sikeresen menetel előre, A Dal című Eurovíziós dalválasztó műsorba kétszer is bekerült, majd 2018-ban a Sztárban sztár hatodik évadában a negyedik helyen végzett. Reni máig nagyon hálás a tehetségkutatónak, hogy lehetőséget kapott és megváltoztathatta az életét, ezért több mint tíz évvel később is könnyek gyűlnek a szemébe, ha eszébe jutnak az emlékek.

megasztár Tolvai Reni
Tolvai Reni ma is elérzékenyül, ha a Megasztárra gondol Fotó: Végh István

Az énekesnő a Tények Plusz stábjának mesélt az akkori élményeiről és az idei évaddal kapcsolatos érzelmeiről:

Nekem nagyon nosztalgikus minden kis részlet, ami megjelenik a Megasztárról, amiket látok a neten, hogy már csak ennyi idő van hátra. Pont láttam egy posztot, hogy Nagyváradon, a szülővárosomban volt casting, azon el is érzékenyültem, mert ismerem is azt a kávézót ahol tartották, szóval nagyon várom.

„Szerintem egyébként, ami a legfontosabb a győzelemhez talán az az önbizalom és az alázat. Nagyon kell, hogy te higgy magadban, akkor is, ha senki nem hisz benned, akkor is, ha senki nem támogat, mert ha te hiszel magadban az visz előre” – tette még hozzá a Megasztár csillaga.

Tolvai Reni nagy dobásra készül 

Az énekesnő jó kapcsolatot ápol  lemezlovas Lotfi Begivel, aki nemrég egy nagyszabású projekten dolgozott egy külföldi énekesnővel, angol nyelven. A különleges számban a Tavaszi szél dallama is felcsendül, és ez a dal most magyarul is meg fog jelenni, Tolvai Reni előadásában, aki erről is elárult néhány részletet:

Háromszor dolgoztunk együtt Begivel, illetve több közös fellépésünk is volt, a közös dalok kapcsán és mindig gördülékenyen működtünk együtt. Én nagyon szeretem ezt a stílust is, amit ő képvisel amellett, amit szólóban csinálok. Mindig nyitott vagyok az ötleteire és ez a Tavaszi szélnél is ugyanígy történt.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás