Liptai Claudia a dekoltázsában érezhette, mekkora jégverés sújtotta Debrecent

A műsorvezetőnő Mága Zoltán koncertjének háziasszonyaként látogatott a cívis városba, ahol életre szóló élményben volt része, amikor megérkezett egy szupercella…



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.06.03.
Módosítva: 2024.06.03.
liptai claudia dekoltázs jégeső

Szombaton számos portálon jelent meg hír azzal kapcsolatban, hogy mekkora vihar mosta el Debrecent és környékét. A koromfekete felhővel érkező nyári zivatar nem volt átlagos, helyenként 3 centis jégdarabok hullottak az égből, letarolva mindet, amihez csak hozzácsapódtak. A debreceni Kossuth tér sem maradt ki a szórásból, igaz ott „csak” 2-3 centis jegek estek, de azok is elegek voltak ahhoz, hogy Mága Zoltán 50 év 50 koncert nevű koncertsorozatának állomásán nagy galibát okozzanak. Elázott hangszerek, csuromvizes színpad és fedezékbe menekülő nézők maradtak a vihar után, illetve egy meglepett Liptai Claudia, akit szokatlan helyen talált el az egyik jégdarab. 

Dekoltázson találta

Claudia, az est háziasszonya a színpad mellől jelentkezett be az Instagram-oldalán, hogy tájékoztassa a nagyérdeműt arról, hogy éppen mi történik velük. Clau egy pár másodpercre kimerészkedett a viszonylagos biztonságot jelentő öltözősátorból is, hogy megmutassa a követőinek, hogy milyen ítéletidő van, amikor váratlanul egy szép nagy jégdarab zuhant a melltartójába. A színésznő először megijedt, majd megdöbbent a történteken, végül csak nevetni tudott. Kihalászta a hívatlan vendéget a keblei közül és megmutatta a kamerának az égi „áldást”.

Megúszták 

A jelenlévők nagy szerencséjére a vihar hamar továbbállt, a színpadot megjavították, szárazra törölték és – ugyan egyórás késéssel – végül megtartották Mága Zoltán koncertjét. Claudia később egy hosszú posztban mondott köszönetet Mágának és az összes szereplőnek azért, amiért újra egy felejthetetlen esten vehetett részt. 

„Ma este egy elképesztő időjárási anomália után ismét egy csodás koncertnek lehettem a háziasszonya Debrecenben. Mága Zoltán minden alkalommal meglepi a közönséget a nemzet művészeivel. Én pedig végre éltem a lehetőséggel és fotózkodtam velük. És persze a táncosokkal, akikkel hosszú napokat töltök a Hölgyválasz előadásban. És persze Marcsi barátnőmmel, aki elkísért és segített engem »gatyába« rázni” – írta a színésznő. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás