Ledöbbentek a rajongók, amikor Reese Witherspoon felfedte a valódi nevét - Videó

Az emberek alig akarják elhinni, hogy ez igaz.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.06.08.
igazság kiderült Reese Witherspoon

Rengeteg sztár nem az igazi nevével szerzett magának hírnevet. Elég csak Bud Spencer-re vagy éppen Terence Hill-re gondolnunk.

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals
Kiderült, ez Reese Witherspoon igazi neve Fotó: AFP

Így általában az igen nagy meglepetést szokott okozni, amikor fény derül a valódi nevükre. Most Reese Witherspoon sokkolta azzal a rajongóit, hogy elárulta, őt hogy is hívják valójában.

Nem ritka, hogy a hírességek a születési nevük variációit használják. Bruno Mars igazi neve valójában Peter Gene Hernandez, míg Katy Perry Katheryn Hudson néven született. Emma Stone pedig nemrég közölte a világgal, hogy örülne, ha a valódi nevén, vagyis Emilynek szólítanák, most pedig Reese Witherspoonról derült ki, hogy nem egészen így hívják... 

A színésznő a Vanity Fair interjújában közölte Nicole Kidmannel az információt. Színésztársa ugyanis nem értette, hogy Reese miért hívja Laura Dernt a vezetéknevén. Ekkor rántotta le a leplet Reese a saját nevéről: 

Azért, mert az én nevem Laura, és az ő neve is Laura, és ez zavaró számomra

- mondta. És valóban, a színésznő teljes neve Laura Jeanne Reese Witherspoon.

A rajongókat pedig sokkolta a vallomás, a kommentelők alig akarták elhinni, hogy a színésznő - aki mostanában egy titokzatos férfival randizik - ennyi éven át titkolta az igazságot - írja a Life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás