Kulcsár Edina: „Mindenki azt hiszi, hogy a saját helyzete a legnehezebb!”

Az egykori szépségkirálynő a közösségi oldalán ezúttal a nehézségekkel kapcsolatban osztotta meg a gondolatait.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.22.
Varga Márk G w M Amara nehézségek Kulcsár Edina

A negyedik gyermekével várandós szépségkirálynő, Kulcsár Edina élete talán legboldogabb időszakát éli jelenleg: férjével, VargaMárkkal, azaz G.w.M-mel már van egy közös kislányuk, a csodaszép Amara, hamarosan pedig megszületik a második babájuk, egy kisfiú, akinek érkezését a szülők már alig várják. Nehézségekkel ugyanakkor időnként neki is szembe kell néznie, ahogy mindenki másnak: pénteken ezekkel kapcsolatban osztott meg néhány gondolatot a közösségi oldalán.

SZL_0935
A nehézségekről osztotta meg gondolatait Kulcsár Edina (Fotó: Szabolcs László)

Mindenki azt hiszi, hogy a saját helyzete a legnehezebb. Alapvetően szerintem (valahol) ebben mindenkinek igaza is van, hiszen azt mondják, hogy Isten csak annyi terhet ad, amennyit el is bírunk, így mindenkinek a saját terhe a legnehezebb. Meg egyébként is, honnan tudnánk, hogy milyen terhei vannak a másiknak? Hiszen az esetek többségében mindenki csak a jót meri mutatni és a jóról beszél. Ha pedig éppen valaki megosztja másokkal a lelki problémáit, vívódásait, akkor meg «ugye» panaszkodik az adott illető. Pedig csak vannak olyanok, akik meg merik mutatni a másik oldalt is. A nehezebbiket! Ami szintén az élet velejárója

– írta Edina az Instagram-posztjában. Majd így folytatta:

Én kifejezetten szeretem, ha valaki megnyílik és mer beszélni a nehézségekről. Szerintem ez mindenkinek csak az előnyére válhat, ha jól kezeli. Aki megosztja a történetét, meglátásait, tapasztalatait, annak azért lesz jobb, mert ezzel könnyíthet a lelkén és még sorstársakra is találhat, általa pedig támogatást is kaphat, ami sokszor nagyon sokat segít. Hiába nevezzük nehézségeknek vagy éppen problémáknak, amikkel olykor nap mint nap meg kell küzdenünk, ezek által fejlődünk és lesz lehetőségünk, hogy jobbak legyünk. Nem másoknál... Hanem magunknál. Én már egy ideje csak hálát érzek, ha egy olyan dolgot sodor az élet az utamba, amitől hirtelen félek egy picit, mert tudom, hogy valahogy úgyis megoldom. Ha pedig éppen valami nagyon nem megy, vagy nagyon nem akar összejönni, azt betudom annak, hogy azért nem működik, mert az élet valami sokkal jobbat tartogat nekem. Ezerszer jobb így élni, mint folyamatosan szorongani és stresszelni azon, hogy«Mi lesz HA…» Higgyétek el, kivétel nélkül MINDENKINEK vannak problémái! Ne bántsátok a másikat! Én azt mondom, vagy jót, vagy semmit!

– zárta gondolatmenetét a sztáranyuka, akivel a hozzászólók közül sokan egyetértettek. 

A bejegyzést és a hozzászólásokat IDE kattintva tudok megtekinteni!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás