Nagy titkot árult el Kulcsár Edina: „Én ezért vagyok ezen a világon!"

A sztáranyuka már alig várja kisfia érkezését.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
Kulcsár Edina várandós kismama fénykép anyaság

Negyedik gyermekével, egy kisfiúval várandós az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina. Az influenszer korábbi, Szabó András Csutival kötött házasságából két gyermeke született, jelenlegi férjével, Varga Márk G.w.M-mel pedig már van egy közös kislányuk, Amara

SZL_0935
Kulcsár Edina és G. w. M / Fotó: Szabolcs László

Ahogy telnek a hetek, Edina gyakran tesz közzé magáról fényképeket a közösségi oldalán, megmutatva egyre kerekebb pocakját, mialatt a gondolatait is megosztja az anyasággal kapcsolatban.

Anyaság. Gyerekként sok dologban bizonytalan voltam, de egyet biztosan tudtam, hogy anyuka szeretnék lenni! Talán ezt a nézetet anyukámnak köszönhetem, a közöttünk lévő erős köteléknek, de az is lehet, hogy erre születni kell, legalábbis szerintem mind valamilyen céllal születünk és én az anyaságra tekintek így. A 4. gyermekemmel a pocakomban azt gondolom, hogy én ezért is vagyok ezen a világon. Hogy ezeknek a csodás gyerekeknek a lehető legjobb anyukájuk lehessek! Nagyon várlak kisfiam!

– írta meg nemrég az Instagram-oldalán a sztáranyuka, amelyhez néhány vörös, testhez álló ruhában készült fotót is csatolt.

Ezen a világon a legszebb dolog!  Szintén 4 gyermekes anyuka! Két lányom és két fiam van!

– helyeselt a kommentszekcióban Edina egyik rajongója, mialatt többen is megjegyezték, milyen sugárzóan szép kismama a várandós influenszer.

Világ legszebb kismamája vagy!

– jelentették ki az egyik hozzászólásban.

A fényképeket és a posztot IDE kattintva lehet megtekinteni!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás