Hatalmas a boldogság: eljegyezték a Big Brother sztárját – Videó

A valóságshow-hős a közösségi oldalán tudatta a nagy hírt.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.06.13.
Módosítva: 2024.06.13.
öröm Big Brother boldogság lánykérés eljegyzés

A Big Brother sztárja óriási bejelentést tett a közösségi oldalán. A valóságshow-hős nem titkolózik tovább, most végre világgá kürtölheti a boldogságát.

Lánykérés párizsban. Fotó: Shutterstock
Megkérték a tévés személyiség kezét Fotó: Shutterstock

Lateysha Grace elárulta, hogy eljegyezték, de a titokzatos férfi kilétét még mindig nem fedte fel. A 31 éves modell és tévés személyiség az Instagramon jelentette be a nagy hírt a rajongóinak. Lateysha Grace-szel a nézők először A völgylakók című sorozatban találkozhattak, majd 2016-ban szerepelt a Big Brotherben, olyan ismert emberek mellett, mint Andrew Tate és Jason Burrill.

Még mindig rózsaszín ködfelhőben vagyok, ez a legcsodálatosabb napom és megérte a várakozást. Igent mondtam életem szerelmének! Annyira hálás vagyok és köszönöm Istennek, hogy ezt megélhettem!

– olvasható a modell posztjában, amelyhez egy videót is csatolt az eljegyzésről.

Lateysha Grace köszönetet mondott azoknak, akik segítettek neki, hogy ez a különleges nap így legyen megrendezve, beleértve a videóst is, aki megörökítette azt amit egész életükben megőrizhetnek. A tévés sztár így zárta a bejegyzését:

Lányok, végre eljegyeztek, most pedig kezdődhet az esküvőszervezés.

A modell arról is gondoskodott, hogy vőlegénye kilétét titokban tartsa, és elmondta a rajongóknak, hogy a videó egyik verzióját csak maguknak, míg a másikat a követőinek készítették. A kétgyermekes anyuka, Lateysha igyekszik távol tartani magát a reflektorfényektől, de a közösségi médiában gyakran megosztja a lányairól, Wynterről és Layke-ről készült képeket – írja a Metro.

Íme a videó a romantikus eljegyzésről:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás