„Baby Gaga” – várandós lenne Lady GaGa? Elképesztő lesifotó látott napvilágot róla

Az énekesnő épp családi eseményen vett részt, amikor is egy szemfüles paparazzo lefotózta a gyanúsan kerek pocakját.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.05.
Módosítva: 2024.06.05.
várandós Lady Gag rajongó énekesnő

Lady GaGa szinte bármit is csináljon, az nagy eséllyel másnap címlapsztori lesz. Így volt ez egy tavalyi Rolling Stones-bulin is, amikor saját maga lőtt egy szelfit. Akkor mindenki azt kérdezte, mi történt az énekesnő arcával, ami teljesen megváltozott a rajongók állítása szerint.

Lady Gaga
Fotó: X (Twitter)

Most nem GaGa tett ki képet magáról és nem az arca változott meg, hanem valami egészen más. A dívát egy családi eseményen fényképezte le egy paparazzo, de mondanunk sem kell, hogy azonnal felrobbant az internet a fotó láttán. Az énekesnőnek ugyanis kerekedni látszik a pocakja.

A 38 éves sztár egy fekete, testhezálló ruhában jelent meg a hétvégén testvére, Natalie Maine-ben tartott esküvőjének próbavacsoráján. A róla készült lesifotókon pedig az látható, hogy az énekesnő hasa bizony gömbölyödik. A fotókat látva a rajongók egyből a terhességéről kezdtek beszélni. 

Baby Gaga

– írta egyszerűen az egyik felhasználó, de többen is abban reménykednek, hogy az énekesnő tényleg terhes. 

Lady GaGa egyébként már hosszú ideje a 46 éves Michael Polansky üzletemberrel él kapcsolatban, de esetleges családalapítási terveikről eddig még nem beszéltek – számolt be a life.hu.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás