Túltolta a plasztikát a Vissza a jövőbe sztárja – Te felismered?

A nyolcvanas évek közepén rengetegen szerelmesek voltak a színésznőbe!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.05.14.
Vissza a jövőbe színésznő

Szépen megöregedni? Na még mit nem! A Vissza a jövőbe című sci-fi trilógia első részében a Michael J. Fox által megformált Marty McFly barátnőjét, Jennifer Parkert alakító színésznőre, Claudia Wellsre rá sem ismerni! Bár a Malajziában született színésznő csak az első részben szerepelt, mert édesanyjánál rákot diagnosztizáltak, ezért visszavonult a folytatásoktól, melyekben Elisabeth Sue vette át a helyét (nézd meg ITT, hogy váltották egymást!), így is sok kamasz fiú falát díszítette a posztere, rengetegen voltak belé szerelmesek a nyolcvanas évek közepén.

Sokan emlékeznek így a színésznőre:

Pedig Claudia Wells teljesen másképp néz ki napjainkban. Miközben az egykori színésznő fesztiválról fesztiválra jár és jó pénzért osztogat autogramokat, elképesztő módon túltolta a plasztikát. Íme az egyik legfrissebb fotója, melyen gyakorlatilag nem lehet ráismerni:

Ám, hogy mégse ezzel a képpel búcsúzzunk, mutatunk egy filmrészletet Claudia Wells fénykorából – természetesen a Vissza a jövőbe első részéből, a NeedForClips YouTube-csatornájáról:

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás