Hoppá: Puskás-Dallos Bogiék gigantikus bejelentése még a sztárokat is letaglózta

Erre senki sem számított a Puskás-Dallos házaspártól.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.25.
bejelentés Puskás-Dallos Bogi Puskás-Dallos Peti

Nemrég hatalmas változás történt Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi életében, ugyanis megszületett első gyermekük, Ábel, aki már 8 hónapos is elmúlt. Hamarosan pedig tovább fokozza az izgalmakat a sztárpár, ugyanis olyan bejelentés érkezett, ami nemcsak a rajongókat, hanem a hazai sztárvilágot is rendesen felcsigázta.

Puskás-Dallos Bogi és Peti / Fotó: Bors

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti bejelentették a közösségi oldalukon, hogy nem akármilyen projektre készülnek, ugyanis pár hónap múlva bemutatásra kerül a főszereplésükkel egy kétszemélyes musical előadás.

Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen szeptemberben bemutatjuk a Karinthy Színházban a The Last Five Years című kétszemélyes musical előadást, amit Puskás-Dallos Petivel ketten játszunk majd élő zenekar kíséretében. Köszönjük a megtisztelő felkérést, alig várjuk! Reméljük Ti is!

– írta Puskás-Dallos Bogi.

A bejegyzéshez rengeteg pozitív hozzászólás érkezett, nagyon sokan várják már az előadásukat. Többek között Csonka András, Horányi Juli és Radics Gigi is hagytak egy-egy támogató kommentet a bejegyzésnél, így ők is biztosan nagyon izgatottak már a Puskás-Dallos házaspár előadása miatt.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás