Radics Gigi megmutatta: náluk ez nem úgy megy, mint máshol





A tehetséges énekesnő az Instagram-történetébe egy nagyon különleges videóval jelentkezett be. Radics Gigi azt is elárulta a követőinek, hogy ez a sokak számára furcsa szokás, számukra azonban teljesen hétköznapi.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.04.13.
radics gigi zenészek család éneklés

Radics Gigi egy családi eseményről mutatott egy kis részletet népes rajongótáborának, amin sokan meglepődtek.

Radics Gigi
Radics Gigiéknél sokszor spontán buli alakul / Fotó: Ladóczki Balázs

A videón szerepel Gigi kislánya, Bella Szófia, a testvére Radics Tamás, aki nővéréhez hasonlóan zenészként is tevékenykedik, illetve Kökény Tamás, a Virtuózok című tehetségkutató győztese és Aranyosi Norbert is, aki T. Danny zenekarának vezetője és gitárosa.

A videóban a különleges zenésztársaság jól láthatóan egy terített asztalnál ül, ám az evés mellett gitároznak és énekelnek is. Úgy tűnik, zenészek között előfordulnak ilyen alkalmak is, amikor egy ebédből egy nem tervezett koncert alakul ki. Bár Gigi korábban már mesélt arról, hogy az ő családja nagyon szereti az ilyen összejöveteleket, így náluk igen gyakran fordulnak elő hasonló események:

A mi családunk nagyon bulizós! Nem is kell hozzá, hogy legyen konkrétan valami apropó, valami ünnep. A szüleim háza olyan, hogy megérkezünk hozzájuk a lányommal, ott vagyunk egy órája, és egyszer csak azt veszem észre, hogy jönnek a barátok, az öcsém barátai, a közös barátok, és hirtelen kikeveredik belőle egy buli, mert annyian összegyűltünk. És mindezt egy egyszerű hétköznapon. Bekapcsoljuk a zenét, iszogatunk kicsit és már táncolunk is. Apu előveszi a gitárt, akkor már énekelünk is, szóval hatalmas bulik tudnak lenni.

„Na de ha névnap, szülinap, esküvő van, na annak tudjuk még igazán megadni a módját! Volt olyan születésnapom, amikor 150-en voltunk” – árulta még el a szokásaikról az énekesnő.

Radics Gigi
Radics Gigiék ebédjei nem hétköznapiak / Fotó: Instagram

Radics Gigi kislánya is imádja a zenét

Úgy tűnik, Radics Gigiéknél szinte mindennaposak a hasonló ebédek, amit a kis Bella is biztosan nagyon élvez. Ki tudja, talán ő is édesanyja nyomdokaiba lép majd, ha ennyi zene és zenész veszi körül.

A kislány édesapja is művészlélek, ő nem más, mint Mikus Áron, szobrász. Bár Áron és Gigi már nem alkotnak egy párt, a kislányukat viszont közösen nevelik és a fiatal anyuka szerint Bellának jobb apukája nem is lehetne.

Az énekesnő a szakítás óta egyébként szingli, de nem zárkózik el a szerelemtől, úgy gondolja, ha eljön az ideje biztosan rátalál majd. 





 





Ezeket olvastad már?
Gyászol Kerényi Miklós Máté

Gyászol Kerényi Miklós Máté

Házasság első látásra: Petra máig odáig van Andris nászajándékáért

Házasság első látásra: Petra máig odáig van Andris nászajándékáért

„Női szemmel is nagyon bomba” – Radics Gigi fekete melltartóban pózolt

„Női szemmel is nagyon bomba” – Radics Gigi fekete melltartóban pózolt

Ez volt a legnehezebb – Ördög Nóra még sosem látott ilyet

Ez volt a legnehezebb – Ördög Nóra még sosem látott ilyet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás