Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”





Nosztalgikus hangulatba került a csinos énekesnő. Radics Gigi szívesen újra táncra perdülne egykori táncpartnerével, Baranya Dáviddal.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.02.23.
radics gigi Dancing With the Star Baranya Dávid

Radics Gigi visszavágyik a táncparkettre, a csodás hangú énekesnő, akinek Marics Petivel közös dala, a Szép Mosolyú Lány 2,6 milliós nézettségnél jár a YouTube-on, nyilvánosan üzent egykori tánctanárának, Baranya Dávidnak.

Radics Gigi visszavágyik a parkettre

Alig várom, hogy újra táncoljunk együtt, Baranya” – írta Gigi az Instagramján legutóbb megosztott fotói mellé. A fényképek egyébként nem frissek, még a Dancing with the Stars forgatásai alatt, egy próbán készültek. Gigi akkoriban többször elmondta, hogy mennyire jó hatással volt rá a tánc: levetkőzte a gátlásait, és a parketten is megmutathatta a benne lakozó dögösséget.

Alapvetően én egy gátlásos nő vagyok, nem vagyok hozzászokva, hogy egy idegen pasi ilyen közel legyen hozzám” – fogalmazott még a műsor kezdetén Gigi, aki néhány adás múlva már szexi amazonként táncolt.

radics gigi
Radics Gigi kinyílt a parketten, visszavágyik a tánchoz (Fotó: Szabolcs László)

Csak nosztalgiázhat 

Az újonnan jött lendületből azonban nemrég vissza kellett vennie: év elején nőgyógyászati, hasi műtétről számolt be. Bár a beavatkozás jól sikerült, Gigit ágynyugalomra ítélték, így a táncpróbákról, sportolásról jelenleg csak ábrándozhat.

Barátság szövődött köztük

Az már a Dancing with the Stars adásai alatt kiderült, hogy Gigi és a tanáraként előlépő profi táncos, Baranya Dávid nagyon egy húron pendül. A két maximalista fiatalt a munka iránti tisztelet mellett még valami összeköti. Gigi fiatal édesanya, kislánya három és fél éves, Dávid pedig a táncos show-műsor idején jelentette be: feleségével első közös gyermeküket várják. A lurkó azóta meg is született, s borítékolható, hogy Gigi és Dávid sok tapasztalatot osztott meg egymással a friss szülőséggel kapcsolatban.

Most már az is egyértelmű, hogy a két fiatal azóta is tartja a kapcsolatot egymással, Gigi ugyanis a posztjában elárulta, alig várja, hogy újra együtt táncolhassanak. A kommentszekció élén pedig maga Dávid reagált: „Szívemből szólsz!”, szögezte le, szívecskék hadával megspékelve. 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás