"Néha olyat belenyilall, hogy csillagokat látok!" – Nagy fájdalmai vannak Bodrogi Gyulának





A hétfőn kilencven éves színészlegenda két héttel ezelőtt szenvedett balesetet, aminek következtében vállsérülést szenvedett. Jelenleg gyógytornára jár, ami nem a legkellemesebb időtöltés számára...



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.04.12.
Bodrogi Gyula sérülés visszatérés mozgás fájdalom

Bodrogi Gyula a Nemzeti Színházban sérült meg egy rossz lépést követően. A színész elesett, és a vállát olyan komolyan megütötte, hogy a csontja elrepedt. Kellemetlen sérülés ez, hiszen gipszelni nem lehet, a karja a mellkasa előtt van felfüggesztve, ami nagyban akadályozza a mozgásban és bizony komoly fájdalommal is jár

Bodrogi Gyula a balesete után először ált színpadon 2024 március 24-én (Fotó: Győrfi-Forgács Beáta/Karinthy Színház)

Utálja a gyógytornát 

A neves művész már a balesete utáni napokban közölte, hogy ő bizony megy vissza a színpadra, ne tartsák fel holmi pihenésre hivatkozva, de aztán viszonylag hamar rá kellett jönnie, hogy hiába vinné a lendület, ha a teste nem akar engedelmeskedni... Bodrogi Gyula nagy bánatára így le kellett mondania több előadását is, és rendszeresen kell gyógytornára is járnia, ami nem a kedvenc elfoglaltsága. 

Nagyon aranyos gyógytornász foglalkozik velem, a vállam pedig szépen reagál a kezelésekre, bár be kell vallanom, hogy a nagy fájdalmakat azért közli velem a testem... Néha olyat belenyilall, hogy csillagokat látok!

– mesélte a Metropolnak, Bodrogi Gyula 

De nincs mit tenni, még mindig nem mennek bizonyos mozdulatok, pedig nagyon igyekszem, hogy gyorsan rendbe jöjjek. Szívem szerint ugyanis már mennék dolgozni, nem szeretek elesett lenni, türelmetlen vagyok... nem lehetek valami jó beteg, az biztos.

Bodrogi Gyula
Bodrogi Gyulának komoly fájdalmai vannak (Fotó: Bors)

Kérdéses a visszatérés

A Nemzet Színésze a cikkünk születésének idején nem tudott arra válaszolni, hogy mikor térhet vissza a színpadra. Az biztos, hogy amíg teljesen nem jön helyre a válla, addig nem vállalhat szerepléseket. Fél kézzel ugyanis nem tud úgy egyensúlyozni az ember, mint kettővel, vagyis a felkötött keze miatt most még sérülékenyebb Bodrogi Gyula, mint a sérülése előtt. Azt pedig tudomásul kell vennie az ország kedvencének, hogy mindenki aggódik érte, hiszen azt szeretné, hogy minél tovább szórakoztasson minket a színpadon.

 





 





Ezeket olvastad már?
Így még nem láthattuk Hosszú Katinkát, csodálatos pillanatokat rögzített a kamera

Így még nem láthattuk Hosszú Katinkát, csodálatos pillanatokat rögzített a kamera

Pető Brúnó úgy flörtölt a kamerák előtt, hogy abba mindenki belepirult

Pető Brúnó úgy flörtölt a kamerák előtt, hogy abba mindenki belepirult

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás